Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P60a21v72e70l 51D51e87n33k

4. 11. 2014 12:21

V Německu jsou 80 leté prodavačky 8-o8-o8-o hmmm

7 0
možnosti
MV

No, někdo makat musí.

1 0
možnosti
Foto

Jedna paní (kamarádka) povídala.  A pak další a další. Kura to je slint. To už nemáte vlastní rozum, že musíte tak plašit? Lidi co s vámi je? Taková xenofobie, hysterie a nenávist. Fuj.

10 25
možnosti

taková hloupost, fuj fuj.Rv

1 4
možnosti
BH

Breivik jednou dostane Nobelovku za mír, ale kolik bude do té doby milionů obětí původních Evropanů? ;-( RvEU

16 3
možnosti
PK

a je ostuda, že to nezvládne udělat někdo rozumný a diplomaticky, dokud je čas.. vždycky se toho pak chopí nějaký pako jako Breivik nebo Hitler a v důsledku tím nikomu nepomůžou, jenom vyprodukují nějakou katastrofu, která postihne nás všechny

11 0
možnosti
Foto

J26i28ř61í 33H92e80g54e52r

3. 11. 2014 15:36

Stále říkáte politici za to můžou. Ano, oni jsou tím posledním hřebíčkem do rakve, ale na počátku jste vždy vy sami. Vy jim dáváte tu moc, aby za vás rozhodovali. Oni za vás rozhodovali o EU, o NATO a dalších zásadních věcech. Zapomněli jste? Oni rozhodují, co s děje teď a tady s cikánama ne vy. Zapomněli jste? Oni rozhodli, jaká je naše emigrační politika včetně povolení práce pro barevné cizince. Oni také bez vás rozhodnou, jaká bude následující emigrační politika podle EU. 

Kdo z vás se ptal u posledních voleb svého volebního favorita, co udělal proti barevným v tomto státě a co udělá? Myslíte si, že pastelkovné, volební pouliční guláš a další kraviny jsou na prvním místě? Tak si to myslete dál a pak si nestěžujte, že vaši dceru zítra unese, znásilní barevnej a ji prodá do bordelu, protože u nich je to normální.

Kolik z vás se bojí ze zcela nepochopitelné věci říct, že je rasista? Nejste? Co vám tedy vadí? Těch 52 miliónů muslimů, co už je v Evropě? Černých a šípovoček nepočítaje.

Vaši dědové se obracejí v hrobě, když vidí, jak se bojíte otevřeně říci, že vám záleží na bílé rase, za kterou mimo jiné bojovali celá tisíciletí, aby Evropa zůstala bílá.

Bojujte otevřeně, bojuje nahlas za bílou rasu v celé Evropě dnes již všemi dostupnými prostředky.

13 1
možnosti
PK

Nejde tady o rasu, ale o přizpůsobivost.. naši vietnamci pracují líp, než naši romové, vietnamské děti jsou v některých případech vzdělanější, než děti naše. Jde tedy hlavně o to, že by se při příchodu každého cizince, bez ohledu na rasu, mělo jasně říct, OK, vítej, budeš ctít naše pravidla, kulturu, přijmeš náš jazyk a politický systém a zvyky a budeš pro naši společnost vytvářet hodnoty. Pokud ne, ídié.. není to složité

16 1
možnosti
PK

Dobrý den Leo, vzpomínáte, jak jsem níže psal o neschopnosti EU na sebereflexi a jak je EU nepružná s tím něco dělat? Tak jsem se mnoho nemýlil.. Merkelová dnes sdělila, že než aby v EU omezila pohyb osob (zejména imigrantů), raději bude pro vystoupení Británie z EU (Británie totiž chce omezit pohyb imigrantů na ostrovy..).. takže světlé zítřky v EU nečekejme.. Zdroj: ČT24.

6 1
možnosti
JC

Ale to je přeci jasné.

Svobodný pohyb lidí, peněz a myšlenek je nejzákladnějším zdrojem existence a tedy i legitimity EU. Nemůže to být zrušeno bez zrušení EU.

EU má v sobě prostě zakódován vlastní zánik jako všechny velké říše před ní.

2 2
možnosti
Foto

Zacinam si rikat, kdy tu blogovaci sekci iDnesu zavrou...toliko nenavisti na jedne kupe se malokdy vidi. Nicmene, k veci. Bohuzel neumim natolik dobre nemecky, abych si mohl poskytnute zdroje precist v originale, nicmene prvni dva (der westen a wz-newsline) nepisi, aspon dle google prekladace, o vystehovani kohokoliv, ale o vyuziti v soucasnosti nevyuzivanych budov.

Proste opet demagogie nejtezsiho kalibru, ale hlavne si na nekoho plivnout, coz? Rv[>-]

10 14
možnosti
PF

P34e47t52r 42F89i25a46l27a

3. 11. 2014 14:43

"...ale mámo, říkali to v televizi, tak to musí být pravda!"

3 2
možnosti
OH

Nechci si hrát na vizionáře, ale jako mnoho jiných jsem o tomto problému mluvil a psal kriticky.

Vznikající problémy byly vidět ještě v době hlubokého totáče, nejen u nás tou soudružskou pomocí, tím jaké nároky byly na studenty z ciziny co si na koleji poráželi a pekli berana a VŠ udělali za výkon hodný dítěte ze ZŠ, ale problém byl cítit i z poza železné opony.

Poskytnutí škol s dotací či stipendiem pro rozvojové země klidně ano, ale podmínkou je, že se vrátí odkud přišel a ne že bude hledat štěstí tady. Má to být pomoc jeho zemi že dostane školu.

Muslimy do Evropy naprosto nebrat. Je mnoho muslimských zemí, kde přeci létají pečení nafťáci rovnou to barelu. Tak ať bratrům pomohou oni.

A mimochodem že se mají někde zle? Tady také bývalo zle, ale ti co zůstali, bojovali, budovali a něco dělali pro věc přinesli to co máme. Takže milí ubožáčci, udělejte si pořádek doma, my vám pomůžeme s rozvojem když poprosíte, ale proč byste nám posílali svoje populační přebytky?.

16 1
možnosti
LR

Myslím, že základem pro řešení situace je:

1. Konečně na základě základních manuálů islámu konstatovat, že jde více o ideologii namířenou proti právám a svobodám než o nějaké náboženství. A jako takovou ji zakázat a důsledně pronásledovat

2. Přestat jakkoliv financovat osoby tuto zločinnou ideologii zastávající a rozšiřující

3. Dohodnout se s jakýmkoliv islámským státem, že za úplatu jim tam budeme všechny zastánce této zločinné ideologie posílat.

17 2
možnosti
DT

Ale nesmysl, účelově vypíchnuté "reklamní" zprávy bulvárního charakteru.

4 5
možnosti
LR

Víte, jak takovým naivkům říkal Lenin?

2 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik