Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J11á13n 10L55o67s77k11o36t

3. 11. 2014 8:05

No neviem, neviem či už nie je neskoro. Po prečítaní tohto článku nemám moc dobrý pocit. Dosť sa obávam, či už nie je moc neskoro pre zblbnutú Európu. Multikultúrné organizácie (tak isto ako utečenci) parazitujú na svojom hostiteľovi. A to nemôže skončiť dobre. Európa už nikdy nebude v normálnej kondícii. Naozaj to vyzerá do budúcnosti nie moc optimisticky. Každým dňom čo sa tento problém odkladá niekde do "šuflíku" je obrovskou stratou pre zmenu daného stavu. Pokiaľ sa sem začnú húfne hrnúť islamské hordy, tak potom .....

1 0
možnosti
Foto

Prosil bych o zdroj na výše uvedenou americkou organizaci, kterou Německo platí za "azylantský servis". Je to možná zásadní informace. EU i vlády evropských zemí jsou pod silovým nátlakem a vyhrožováním ze strany USA nuceny konat určité kroky, které přímo poškozují vlastní země. Viz sankce proti Rusku, které platí i přes masivní odpor domácího průmyslu, který je těmito z evropského pohledu nesmyslnými kroky zásadně poškozován. Nebo v našem případě výhružné dopisy amerického velvyslance Normana Eisena ministru zdravotnicví ve snaze zrušit zákon o internetových aukcích léků. Zákon byl zrušen a zdravotnictví přichází o 5 miliard ročně.

http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/americky-velvyslanec-lobboval-za-zruseni-aukci-na-leky-690004

A teď otázka - jestliže vevlyslanc USA v zájmu amerických farmaceutických firem vyvíjí nátlak na naši vládu kvůli pěti miliardám Kč, jaký tlak může být vyvíjen na německou vládu kvůli 200 miliardám EURO?

3 1
možnosti
JL

Divil bych se, že by 80milionový národ známý svojí schopností organizovat věci a ekonomickou výkonností nezvládal to, co autorka popisuje, a "občanská válka", to zní hodně bulvárně. Skutečný problém začne, až imigranti z Afriky sem začnou dovážet ebolu a budou jich desetitisíce. Pak milá dámo, pište alarmující titulky. Tohle je prkotina.

5 14
možnosti
DU

Hádáte se o blbostech a drobnostech, tedy někteří z vás. Je podle vás problém v tom, že sem každý rok přijde víc a víc imigrantů, kteří nic neumí a nijak nepřispějí k rozvoji ekonomiky a společnosti, nebo to problém není? Za chvíli je nebudeme schopni uživit a udržet pořádek. Nehodnotím, jestli jsou to ekonomičtí migranti nebo azylanti. Ptám se, jestli je únosné, aby jich tu za chvíli žilo stejně nebo víc, než je původních obyvatel Evropy. A pokud člověk vidí aspoň trochu do budoucnosti, tak je mu jasné, že to tak dál nejde, Evropa není bezedná a nekonečně bohatá. Musí se s tím něco udělat. Tak zkuste říct, jak to vidíte vy, než se dohadovat o kravinách typu IRA a toho, jaké jsou nebo nejsou v Německu dávky.

Mně se líbí ten švýcarský model. Prostě stanovit roční kvóty. 50.000 přistěhovalců ročně a víc nic. Samozřejmě dostane přednost člověk, kterému hrozí doma smrt před člověkem, který se jen chce dostat do bohatší země. Žádný stát není nafukovací, a pokud si chce udržet nějakou úroveň, nemůže se nechat zahltit stovkami tisíc lidí, kteří sem jdou na základě pohádek, které se v jejich domovinách tradují. Pohádek o tom, jak je tu všechno skvělé a zadarmo a jak se tu všechno, co člověk potřebuje, dostane jen tak na požádání. Oni to tu vidí jako ráj, ale neuvědomují si (díky nevzdělanosti, za kterou ovšem nemohou), že ty věci a prostředky, co tu "dostávají a mají na ně nárok", musí někdo vyprodukovat.

Každá země si snadno dokáže spočítat, kolik lidí navíc ročně zvládne přijmout a integrovat. To znamená vzdělat, seznámit s kulturou a zákony a připravit tak, aby tu mohli pracovat a žít s námi. Ovšem pokud to sem budou hrnout ve velkém, nemůžeme to zvládnout a skončí to špatně. To, že část z těch imigrantů jsou navíc ještě islámští fundamentalisté, problém jen prohlubuje. Pokud tohle řešit nebudeme a budeme se jen dohadovat, že křesťani to dělali taky a můžeme si za to sami, neměli jsme mít kolonie a tak dále, tak zchudneme a posléze vyhyneme. Ať se nám to líbí nebo ne.

33 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Je absolutně nepodstatné, co bylo. Minulost nic nevyřeší a slouží jenom k úpadkové relativizaci. Důležitá je současnost a hlavně budoucnost. Jestliže nejsme schopni reagovat na současnost a zaobíráme se minulostí, pak budoucnost bude docela neveselá. Jestliže chceme zachovat Evropu tak, jak ji známe, pak budeme muset něco změnit. Jinak nás čeká dost drsná totalita...

11 0
možnosti
JP

V první řadě je potřeba identifikovat a zveřejnit jména Čechů, kteří za naše státní peníze začnou tyhle multikulti akce u nás organizovat. To se ale asi nestane, protože cenzůra jedněch novin a jedné tv začíná být docela otřesná - kam se za ní hrabe bolševik...

12 1
možnosti
Foto

Kdyby jenom cenzura, ale taky velká manipulace. Ukázka jak pracuje jistá TV: https://www.youtube.com/watch?v=_ZsBa4mVafY

0 1
možnosti
FS

V Německu byla kdysi také spousta Židů.

1 4
možnosti
Foto

A Židé chtěli svůj chalífát? Oni bojovali v nějakém židovském ISIL s cílem ovládnou svět? Chtěli si podmanit všechny ne-Židy? Židé chtěli zavést právo šaría? Židé si vytvářeli No Go Zones? Židé se odpalovali v autobusech? Nevím o tom, že by Židé něco z toho dělali, to je takový "drobný" rozdíl...

9 1
možnosti
RM

Věci se nedějí jen tak samy od sebe. Existuje princip nebo jinak zákon kauzality. A ten zpochybnit v našich podmínkách nelze. Existují spouštěče jevů a existují způsoby eliminace jevů nebo naopak jejich podpory. V současnosti se děje velké populační stěhování, ale děje se pouze na některých územích. Toto stěhování způsobuje nestabilitu a populační neklid. V minulosti se podobné události odehrávaly vždy jenom za použití viditelných zbraní, byly to klasické války. Dnes se tyto děje odehrávají také pomocí zbraní, ale o hodně účinnějších. Říkáme jim vnucená nadnárodní zákonnost.

Jsou okupovány státy, lokality a kontinenty. Svět je nově uspořádáván, ale za pomoci mechanizmu fungujícího na pozadí. Je to stejné, jako když v počítači píšeme dopis a na pozadí se nám upgraduje a přeinstalovává operační systém. Nemůžeme se tomu bránit, jelikož jenom tušíme, že se něco děje, ale nevíme přesně co. Jediné, co můžeme udělat, je přestat tento netransparentní systém úplně používat.

To, co se děje, způsobí nevyhnutně nejenom sociální nepokoje, ale přinese vyšší riziko přenosu neznámých nemocí. Jako další krok bude následovat povinné očkování a léčení léky, o kterých nebudeme mít ani tušení, jak fungují, co dělají a co způsobují. To vše bude pod hlavičkou WHO, aby se zabránilo epidemiím. Tímto způsobem bude možné zavést kontrolu nad vybranými populačními skupinami nebo je potichu postupně zlikvidovat. A to jsou ty upgrady windows na pozadí. Doporučuji si napsat do Google tento výraz: Bill Gates population control :-P

3 0
možnosti
PK

kdysi, když se na pozadí tyto děje odehrávaly, netrpělo lidstvo nešvarem dneška - tedy politickou korektností.. celý středověk si vládci Evropy drželi turka od těla a celkem se jim to povedlo.. a nyní si necháváme tu tisíce let budovanou kulturu dobrovolně ničit..

4 0
možnosti
PK

R^ díky za článek z jiné než mainstreamové vlny našich médií. A víte, že v Británii a Francii tato katastrofa kulminuje již přes rok? Je jen otázkou času - a tomu rozhodně nefandím, jen tomu situace bohužel neuvěřitelně napomáhá - kdy z popela vstane nějakej další populistický dolfík a zařídí pro ně ubikace s nekonečnou kapacitou.. nevím, jestli je ještě v současné chvílí možné, poslat je tam, odkud přišli. Azyl, ať už politický nebo ekonomický, by měl dostat pouze člověk schopný přijmout pravidla dané společnosti.. nějak to nefunguje:-/

9 1
možnosti
Foto

Bohužel vím. V Británii a Francii je to ještě mnohem horší. Velice smutná perspektiva. Vždyť Marseille je nejnebezpečnější město Evropy. Ano, souhlasím, že azyl by měl dostat jenom člověk, který bude značit přínos dané společnosti. Musíme se vzpamatovat, abychom nedopadli jako Západ.

9 2
možnosti
RM

Vypadá to tak, že EU založili islámští fundamentalisté. V předchozích stoletích dobývali musulmani Evropu za velkých obětí, dnes jí dostanou bez boje. Co taky s evropskými ovcemi? Ty jsou odsouzeny k zániku.

16 1
možnosti
JV

J82o11s69e44f 58V72a21l59a

1. 11. 2014 16:15

zajimave je, ze kdyz takle kricela o pomoc italie, nikdo nehnul ani prstem. protoze Italove zacali emigrantum davat jizdenky do Evropy, tak jsou ohrozene i jine staty. A nevidim zadny duvod, aby zrovna CR byla te vlny usetrena - nevidim zadny duvod, ktery lze v politicke debate pouzit

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik