Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

tento problém řešitelný je. Ale k tomu v brzké době nedojde, to by se sluníčkáři po.....

2 0
možnosti
JR

J70a13r15a 32R77a10n37k

17. 9. 2015 6:43

Pan Kouba "utekl" do Kanady, ale ne pred komunisty;-)

0 0
možnosti
Foto

Jeden postřeh z Kanady. Senátor který v parlamentu reprezentuje velice početný národ  Indů, byl policí zatčen.  Ve městě jel mnohem rychleji než je limit. Byl opilý a našli u něj v autě Kokain. Běžný občana by si rok nezajezdil, v peněžence by měl uragán. Tento pán dostal od soudce 500 dol. pokutu.

Důvod jasný. Reprezentoval mnoho tisíc voličů. ;-D

10 2
možnosti
MZ

M 79Z

2. 11. 2014 0:17

a od kdy se v kanade voli do senatu?ja jenom zasnu ze u toho mate plusy,kazdy druhy tady placne polopravdu a plusuje se tady jak o zavod

1 0
možnosti
MP

Je to zřejmě neřešitelný problém. Jakmile ty lidi máte uvnitř, už se jich nezbavíte a taky je nepředěláte. Za pár desítek let nebude žádný takový problém. S přestárlou bílou menšinou už si oni poradí, budou platit jiné pořádky a pravidla. Jaká je vůbec možnost se toho neomarxistického xindlu zbavit?

16 1
možnosti
Foto

I94v74o 39C84i31l22i78c60h

30. 10. 2014 20:38

Je to přesně tak :-/

2 0
možnosti
KD

Jenze slunickovi Nemci jsou sibalove. Uz rozhlasili, ze jim od navalu imigrantu musi pomoci ostatni zeme EU a mlsne se divali na .Vychod.

15 1
možnosti
TV

no jo, když ale kapr je kapr ;-)

0 0
možnosti
JK

S uprchlíkmi je to ako so žobrákmi - ak sa ich chcete zbaviť, nesmiete im dávať žiadne peniaze. Raz - pred vyše 20 rokmi som dal jednému žobrákovi pár drobných. A odvtedy vždy keď ma videl, pýtal odo mňa peniaze.

Takže žobrákom peniaze zo zásady nedávam. Keby tak robili všetci, žobráci by sa odsťahovali inde. A to isté platí aj o uprchlíkoch. Čím lepšie podmienky im EÚ bude poskytovať, tým ich tu bude viac.

Zodpovední politici a úradníci by si mali položiť jednoduchú otázku: je možné do 500 miliónovej EÚ prijať 2 miliardy ľudí, ktoré žijú pod hranicou chudoby? Pretože mám taký pocit, že vedenie EÚ chce prijať každého chudáka, nech je odkiaľkoľvek - aj z Marsu.

44 3
možnosti
Foto

Tak levicoví politici ve Velké Británii již přiznali, že si takovým způsobem vlastně dovážejí voliče. A to, co si někteří uprchlíci dovolují, je plivnutím do tváře všech daňových poplatníků... Např. si stěžují na úklid v azylových domech. Proč si neuklidí sami? Nebo kamarádka mi posílala foto, jak na nějakém azylovém domě vyvěsili vlajku "Německo, drž hubu!" 8-o

17 1
možnosti
MD

Ajeje, tak se vzpomina starych smutne osvedcenych hranicnich plotu a pasem za komunistu. To jsou konce. Smutne konce cele EU.

7 0
možnosti
MP

Kdysi jsme jeli kolem plotů podél česko-rakouské hranice (vlastní hranice byla zhruba až za 5km pásem) a děti se nás ptaly, na co je ten plot opatřený zákazovými tabulkami. Na to jim manžel sarkasticky řekl: To jsme v takové oplocence. Aby nám sem nikdo nezvaný nelezl.

0 0
možnosti
JC

USA mají na hranicích s Mexikem plot dlouhý tisíce kilometrů.

Proč bychom na hranicích s Německem a Rakouskem nemohli mít plot i my?

11 3
možnosti
JC

Ostatně zvěř je na to zvyklá a za hranice neleze, neb si stále pamatuje, kde ten plot byl.

2 0
možnosti
PK

Milá Leo,

ne že bych s Vámi nesouhlasil, ale vy za všem vidíte jen soudruha Barosa a multikulti pomatence. Hodně viny ale nese "kapitál", který podobně jako u nás v Čechách křičí - kdo by nám uklízel, kdo by dělal na stavbách, zkaženým bílým Čecháčkům už tyto práce nevoní a ještě by byli dražší. A navíc děti nerodí, ubývají. Máme asi štěstí, že Ukrajinec, byť to také není růžové, není černoch nebo Arab. Němci říkají, že třeba 1.generace Turků jakž takž, ale další. A taky máme štěstí, že jsme chudší než jádro EU a ne tak atraktivní. 

Nevíte jak to řešit? Dávky a zaopatření nula - dnes se už ale opírají o místní soukmenovce. Zavřít hranice a la ČSSR? Potápět u Lampedusy? Kolik těch nepřizpůsobivých je? 50%, víc? Vždyť jsou to dnes i poslanci.

11 4
možnosti
Foto

Jenže uniká vám jedna věc. To není jenom o tom, kdo by nám uklízel atd. Mnoho z těch imigrantů vůbec nepracuje, žije ze soc. dávek a přináší jenom kriminalitu. Kromě toho, proč by za tím nemohl být i tlak nadnárodních korporací, které si takto vlastně dovážejí levnou pracovnou sílu (a nemusí tak zvyšovat platy). No a levicoví politici si zas dováží své voliče. Výhodné pro obě strany, bohužel nevýhodné pro občany Evropy.

13 2
možnosti
AF

Imigranty deportovat zpět. 

Je to logičtější, než obětovat celou Evropu.

35 1
možnosti
JC

Řešení dr. Beneše.

0 3
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik