Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pěkně napsáno. Jako ostatně vždy, jen tak dálR^

2 0
možnosti
Foto

P88a54v84e92l 46P84e41š16a71n

10. 11. 2014 15:00

Paní Evě Michalákové nyní pomáhají lidé napříč politickým spektrem, skvěle bojuje a interpeluje vládu paní poslankyně MUDr. Jitka Chalánková (TOP 09, pomoc slíbila senátorka Zuzana Baudyšová (ANO),  v europarlamentu se zapojil europoslanec Ing. Petr Mach Ph.D. (Svobodní) společně s europoslancem Mgr. Tomáš Zdechovský (KDU- ČSL). Moc díky jim a dalším lidem co pomáhají!    VR^[>-] http://web.svobodni.cz/clanky/svobodni-vlado-pomoz-svym-bezduvodne-zadrzovanym-obcanum-v-norsku

15 0
možnosti
Foto

Vám největší dík (Pavel Pešan je jeden z hlavních organizátorů petice) R^:-) Snad se ostatní politici vzpamatují.

6 0
možnosti
Foto

P81e92t76r 20H47a91n27n50i57g

10. 11. 2014 14:50

Norsko bylo tak nějak za bukem. Ale uvědomme si, že Norsko je nejenom domovem vraha desítky mladých, který dostal nejvyšší možný trest 20 let ve věznici  se vším pohodlím, ale Norsko bylo domovem osobnosti Vidkun Quisling - jména, který bylo synonymem kolaborace s fašismem. My holubičí povahy Čechové bychom měli pomalu přehodnocovat naše preference.

7 2
možnosti
JM

Vidkun Quisling je osobnost, o které si stojí něco přečíst, než začnu plkat. Nicméně chápu, že to bych chtěl od dvorního dodavatele bolševických tatrmanů trošku moc. Pro ty chytřejší a vzdělanější - Kolaboranti 1939 - 1945 Borovička Michael.

1 0
možnosti
JC

Moc dobře napsané. A jak už to bylo níže napsané, pošlete článek Šabatové, určitě!Tohle si přec někdo nesmí nechat líbit. A všichni ti obhájci lidských práv ve všem možných koutech světa ať nejprve začnou obhajovat práva těchto lidí, občanů ČR.

12 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
Foto

Četla jsem a paráda! Díky moc za vaši snahu R^:-)

1 0
možnosti
PK

Jak jsou v tom Romové nebo jiné menšiny mohou se přetrhnout. Co to je za státy Norsko a Británie. V Norsku bych to pochopil. Za jejich krále klacka se nesměli stěhovat mezi vesnicemi no tak zdegenerovali a tak potřebují asi novou krev a tak zabavují děti, to je nejlepší krev. No a Británii mě to také nepřekvapuje byli vždycky zvláštní a také dost izolovaní, tak asi potřebují to samé. Vůbec si neumím představit, že by mě zde nějaká "dáma" ze sociálky zabavila děti jenom proto, že se jí nelíbím. Pravděpodobně by se celá sociálka ocitla před soudem s návrhem na to, aby je zbavili svéprávnosti a s návrhem na doživotní izolaci. 

Tu pitomou Unii nám byl čert dlužen. Je to naprostá pitomost a dost dobře bychom se bez ní obešli.

Nosí nám to jenom bídu a zmar.

6 1
možnosti
VK

Mno - ale Norové nejsou členy EU ;-)

Což jen potvrzuje, že entropie blbosti narůstá na celé planetě, nikoliv jen v EU ;-)

5 0
možnosti
JT

Pridejte se k bojkotu vseho norskeho. Nejezdete tam, nekupujte nic od nich, sirte to dal.

3 0
možnosti
VK

Mno - ono toho k bojkotu asi moc nebude... leda tak sardinky a jiné mořské potvory... Nějaké to dřevo či výrobky z něj... Plyn, ropa, elektřina - původ nepoznáte...

0 0
možnosti
LR

Napsala jste to, prosím, naší úžasné obhájkyni lidských práv ?

6 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Zvlaste zminka o nekterych je dobrym mementem.

10 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik