Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ona i svoboda slova podobně jako jakákoliv jiná svoboda má své hranice. Prostě každá svoboda končí tam, kde začne omezovat ostatní. Takže co už je podle mne za hranou? Vajíčka hozená na prezidenta na straně jedné a vulgární vyjadřování a vrávorání u klenotů na straně druhé. Ani jedno by nemělo být tolerováno jen proto, aby náhodou to někdo nebral jako omezování svobody slova.

4 0
možnosti
JV

Tenhle článek je jen dokladem toho, že za Zemanem se houfuje taková nevábná společnost složená z komunistů a polofašistů, jejichž dominantním problémem je, že jim ujel vlak. Současný svět je pro ně složitý, mají rádi silné vůdce a k Rusku vzhlížejí s nadějí. Hubu plnou svobody a varování před totalitou, ale západní demokracie (a jiná není) je prý strašně dekadentí, rozložená a všechno určitě strašně dopadne. A může za to zlý Brusel a vůbes Západ (to je totalita, Moskva však nikoli). A protože se už nemůžou strašit Židem, nebo aspoň to nemá efekt, tak je třeba varovat před islámem. S argumenty "až tady bude platit šaría, tak si na nás vzpomenete, ale už bude pozdě..." A největší urážkou je pro ně "pravdoláskař". No jak by ne, když sami mají potřebu soustavně někoho nesnášet a libují si ve lžích. A pro takové je Zeman ideální prezident. Právem.

18 10
možnosti
JC

J30i56r86i 37C21e39e

20. 11. 2014 16:56

Je zajímavý, že komunisti, maoisti a vůbec celá III. internacionála je nalezlá v Bruselu a okupuje skoro celou Evropskou komisi, jen u nás se to houfuje kolem Zemana..

Jinak je vtipný, že ze všech politiků lže jen Zeman. Nebo jen u Zemana to vadí.

8 2
možnosti
KR

K26a14r38e83l 24R52o54t45t

20. 11. 2014 16:07

Když jste tak fantasticky prozíraví a víte co by dělal pan kníže, jak to že jste nevěděli o tom jak bude Ovar lhát a sprostě mluvit. Nebo vám to vyhovuje, protože tak se běžně vyjadřujete a jen teď se přetvařujete, aby vás admin nesmazal.

4 1
možnosti
Foto

Tak o tom samozrejme vsichni (lepe receno, ti, jez nezapomneli jak se Ovar choval kdyz byl ve vlade) vedeli a to predpokladali. Nicmene zrejme necekali, ze to bude tak katastrofalni.[>-]

8 1
možnosti
KV

Kdepak telepatie. Červené karty údajně rozdávala jedna anglicky hovořící dáma. Když si ji chtěl jeden občan vyfotit, vyjela proti němu ochranka sestávající ze dvou statných mužů...  8-o

Možná je tato informace pravdivá, a možná je to výmysl. Kdo ví... ;-)

5 3
možnosti
JV

Totální nesmysl to je...musím říct, že "jedna paní povídala", nebo " v novinách psali", "na internetu psali"..vládne v této diskusi. Co takhle zvednout zadky od televize a trochu se rozhlédnout kolem sebe? A pokud vás to zajímá, ustřihnout si doma kousek červeného papíru není zase takový problém..Nebylo třeba žádné sofistikované "distribuce"..Ježíš, lidi, nebuďte paranoidní! Prostě jsme se sešli, abychom dali najevo, že se nám nelíbí, jak Zeman vystupuje v roli prezidenta, a to je celé.

7 7
možnosti
PV

Ještě jedna poznámka k tomu vajíčkobraní pražské závislé kavárny. Neměl jsem tušení, ale pan organizátor této přivětivé akce pravdy a lásky je Přibyl, Přikryl, či tak nějak, autor Českého snu. Těším se na chvíli, kdy propukne v hurónský smích, jak se mu podařilo zmanipulovat takový dav, však se mu to nepovedlo poprvé, už ve zmíněném filmu dokázal, jak je zdatný mystifikátor. Na ty protáhlé obličeje rudých brigád se fakt těším.

11 5
možnosti
Foto

O41t83a 89B19l40a38ž17e97k

20. 11. 2014 13:16

Pane, já šel s červenou kartou v Brně. Nejsem žádná rudá brigáda ani ovce bez názoru. Ostatně přečtěte si je v této diskuzi - a neurážejte.

11 3
možnosti
VM

Kdyby Karlem zaslepená pravdoláskařská media neuštvala Fischera, Zeman by nevyhrál,

2 0
možnosti
JFB

Zeman by si dal Fischera k snídani. Poslední hřebíček do rakve byla jejich rozprava na Primě.

4 0
možnosti
LH

;-D Zeman se zasadilt o smížení DPH na plenky a knihy ;-D ;-D;-D

1 0
možnosti
JC

J97i55r70i 29C64e74e

20. 11. 2014 10:22

Poslední dobou si všímám, že u některých jedinců se zaslechnutí jména Zeman rovná provedení lobotomie.

Doporučoval bych zapojení vlastního kritického myšlení a hodnocení. Zejména doporučuji provádět selekci informací a jejich logickou analýzu a syntézu. Velký důraz zároveň kladu na posuzování získaných informací v širších souvislostech.

Pak se nebudete projevovat jako majitelé dvouciferného IQ, kteří nepochybují o tom, co jim média servírují ve své pravidelné dávce lží a propagandy.

9 1
možnosti
LH

Větší snůšku nesmyslů jsem už dlouho nečetl.

2 6
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik