Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P82a38v70e79l 38L14o64u53d96a

20. 11. 2014 8:09

Pana Zemana si za 50 let nikdo nebude pamatovat jako toho, co vetoval zákon o lesních školkách, ale právě jako toho, co opilecky vrávoral u korunovačních klenotů a sprostě mluvil v rádiu...na to si klidně vsadím...

14 2
možnosti
Foto

No prostě, to je ten český národ.Rv

1 0
možnosti
Foto

O45t28a 38B39l21a46ž36e52k

19. 11. 2014 23:30

Červené karty byly vytištěny, protože demonstrace měly jasné téma" "Červená karta Zemanovi". Byly předem nahlášeny a organizovány. Co je na tom divného ? Příznivci Zemana se připravili na svoji demonstraci ještě lépe - měli obrovské a profesionálně vypracované transparenty - ne na krabicích od banánů jako protistrana.

Nižší DPH na některé položky - to je výsledek práce parlamentu - on to jen podepsal.

Prezident není na sledování zdanění dětských plen, ale na vytváření myšlenkového vzoru a reprezentaci státu navenek. V tom pan Zeman (není můj prezident) naprosto selhal.

Jak to, že bojovníci proti marxismu teď obhajují jakýsi neomarxismus ? Protože neomarxismus EU je kafíčko proti neomarxismu pana Zemana.

Nemusíte ironicky děkovat pravdoláskařům, že si zvolili Zemana. Proč je z toho proboha podezříváte ? Ti jej určitě nevolili - stejně jako já.

Za nesprávný názor vyhazov z práce ? Kde to žijete ? Vzpamatujte se !

Já Vás doteď nosil v paměti jako chic a vtipnou a inteligentní mladou ženu. Půvab Vám nikdo nevezme, ale to ostatní jste u mne ztratila.

14 8
možnosti
DZ

Já s vámi tentokrát nesouhlasím. Zeman je pro mě neštěstí. Náštěva Číny katastrofa, opilecké manýry ach jo, lži, puče, protěžování vlastních zájmů, vlastní vláda kteropu nikdo nevolil, hlavní poradce bez prověrky, urážlivé hodnocení revoluce, prorusky zaměřený, levicový...... je toho tolik, že je to strašné. Takže za mě paní Leo, zde jste úplně mimo. Nezlobte se.

11 4
možnosti
JFB

Čím byla návštěva Číny katastrofa? Vždyť přesně dodržel oficiální politiku ČR, dokonce i USA např. Osobně s tím nesouhlasím, ale je to tak. Ono je to hodně o tom co nám média přefiltrují, nevím, že bylo na iDnes, že lidská práva v Číně podpořil, ale ovšem sekundárně.

2 1
možnosti
VO

... falešný pocit důležitosti.. pravdoláskaři... někdo nemůže psát blog, protože se bojí o práci...

To myslíte vážně? Vždyť to zní jako agitka z 50tých let. Blog si přece může napsat každý a může se představit třeba jako Kylián Kadmaničkovanovaný. Přece se pod Vaše články nepodepisujete vlastnoručním podpisem. A když není taková anonymita dovolena na iDnes (já to nevím), tak může dotyčný dopisovat třeba do Britských nebo Parlamentních listů nebo do papírových novin pod nějakou zkratkou. Kruci to jste mě fakt nadzvedla.

Ale co se divím, pokud někdo kritizuje Zemana a když navíc má ta kritika pochopení a možná i podporu v západní spoečnosti, tak to je třeba vytáhnout urážky, polopravdy a překroutit, co bylo a kvůli čemu to bylo. Rv

4 2
možnosti
MO

Výborný článek..mluvíte mi z duše,a to jsem toho pána nikdy nevolila!

5 5
možnosti
PS

P78e39t33r 70S13k51á42c39e60l

18. 11. 2014 22:21

<Mně to připadá, že pro mnoho lidí je důležitější forma než obsah. Co je důležité při posuzování prezidentské role? Hlavně skutky. Ne řeči. Tím nechci omlouvat Zemana, ale víte například o tom, že Zeman se zasazoval o snížení DPH u léků, plenek a knih? To taky podepsal. Zeman taky vetoval špatný zákon o lesních školkách. Navrhl zrušení špatného zákona o státní službě. >

Tak za tento odstavec karma. Skutky přesvědčují, že? Kdy už konečně někdo sdělí, kdo, kdy a proč doopravdy nechal natisknout červené karty? Jakou hru to u nás rozehrávají představitelé našich tzv. "spojenců", kteří nás v letech 1938, 1968 a 1990  hodili přes palubu? Pokaždé jinou formou, ale vždy se jim to náramně hodili. Pardon, ne jim, ale jejich firmám, kterým jsme vyklidili pokorně světový trh. Vše je o penězích až na prvním místě. Prosperující průmysl je předpokladem moci a blahobytu každého státu, tohle je snad každému jasné. No a když se zruší od zeleného stolu zbrojovky pod pláštíkem míru, zruší se obchodní zástupci při velvyslanectvích (za nimi vždy šli při svých cestách na návštěvu naši cestovatelé Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund), jmenují se vlády, které jen přihlíží krachu světově proslulých značek (ČKD, Poldi, Tatra, Zetor aj.) a nekonají, není se za 25 let čemu divit. Cizinecký ruch nás nezachrání, byť je z něj zajímavý příjem pro státní pokladnu.

Vlastně jediná osoba (pan prezident) nás nezachrání, měli bychom vytvořit tlak na celé vedení státu, Parlamentem počínaje. O efektivitě jeho práce se již poslanec Lubomír Toufar v Parlamentních listech zmínil, že je na nízké úrovni. Někde se začít musí, tedy mělo by se. Pokud chceme přeměny...

4 1
možnosti
MS

Zeman se může zasazovat o co chce a vetovat co chce, ale projde jenom to, co skutečně bude chtít parlament. A je to dobře, protože žádný prezident nemá patent na rozum. Natož ten současný. :-P

4 1
možnosti
MS

Nějak vám ušla zásadní věc. Včera na Národní třídě a na Albertově nešlo o jen o Zemanovy vulgární výroky, ale hlavně o to, že dva dny před slavnostním aktem nejprve zesměšnil zásah na Národní třídě v listopadu 1989, když z něj udělal akci  obtloustlých milicionářských dědků a pak měl v sobě tolik  d r z o s t i   a  pokrytectví, že šel na Albertov odhalovat pamětní desku k této události. To byl ten hlavní důvod, proč se občané tak naštvali. :-/

9 13
možnosti
KH

K70a61r40e12l 21H72a81n35á35k

18. 11. 2014 17:29

Zeman jen řekl, že to nebyl masakr, což je pravda. Slovo masakr se používá, pokud došlo k obětem na životech. Nebo vy snad máte seznam obětí této demonstrace?

16 4
možnosti
FK

Jste ovečky, vy, jenž souhlasíte s antizemanovským odporem přesně v té formě, ve které teď je.

4 1
možnosti
MS

Ale jděte ... :-) Co vás tak zaujalo? Že se Zeman zasazoval o snížení DPH u léků, plenek a knih? Nebo že se zhrzení Schwarzenbergovi voliči a pravdoláskaři na Národní třídě a Albertově konečně pomstili Zemanovi za jeho volební vítězství ? Úžasné ... :-P

0 2
možnosti
KH

K23a22r33e15l 94H73a74n64á63k

18. 11. 2014 14:36

Tohle je článek roku. Výborně napsáno, za mě jasná KARMA!

7 4
možnosti
Foto

Ta totalita bude hnědočerná

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik