Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera jsem to celé poslouchal v rádiu a bylo mi z toho docela smutno. Vám R^

12 1
možnosti

V zásadě souhlasím, jen ne s tou pasáží o služebním zákonu (ten je špatný z jiných důvodů než proč Zeman vetuje) a s tou pasáží se Schwarzenbergem. Podle mě by Zeman porazil drtivou většinou kandidátů, kteří byli "připuštěni" do prvního kola  prezidentské volby, nejen Schwarzenberga.

4 2
možnosti
JFB

ANo celá prezidentská volba byla o tom, že Zeman neměl srovnatelného kandidáta. Protikandidáti bylií buď slabí morálně, či politicky.

1 0
možnosti
MS

Ten, kdo nesouhlasi s prezidentem, nelibi se mu jeho opilecka extempore a nevymachana huba je automaticky pravdolaskar? Jdete do haje s tim vecnym skatulkovanim.

18 5
možnosti
KH

K39a98r13e35l 34H85a59n30á25k

18. 11. 2014 14:38

A vy neškatulujete? Každý s jiným názorem je u vás hned bolševik. Zeman je prý ruský agent.

Co tahle zamést si nejprve před vlastním prahem?

7 0
možnosti
MN

Už jsem zde v diskuzích několikrát psala, že podle mě na rozdíl od Klause je s přibývajícím stářím Zeman čím dál méně konzistentní ve svých názorech a zdá se, že záleží na tom, jestli je vyslovuje na summitu NATO nebo na setkání známých na Rhodosu.

Co ale Zeman dokázal tentokrát během jednoho dne, je mírně řečeno zarážející.

Dokázal se v Bratislavě vřele bavit s Poročenkem a ostatními ostře protiputinovskými kamarády prezidenty V4 a dokonce prohlásil, "že pokud by byl ukrajinským občanem, podpořil by v nedávných parlamentních volbách Porošenkův blok..". Podpořil by tedy toho Porošenka, který se vyjádřil v těchto dnech, že „Jsme připraveni na scénář totální války s Ruskem...".

Na setkání V4 mimo jiné Kiska prohlásil: "Všechny země V4 se společně shodly, že je potřebný jednotný postup EU a že (protiruské) sankce byly potřebné." Nicméně, Zeman ještě týž den pro ruskou státní televizi prohlásil, že "V tomto případě představují sankce loss-loss strategy, strategii, ve které ztrácí všichni a nikdo z toho nemá žádné výhody." Na Rhodosu se dokonce vyjádřil: "Sankce libovolného typu jsou překážkou dialogu civilizací. Ti, kteří jako zbraň politického boje podporují sankce, vystupují proti fungujícímu dialogu civilizací. A místo dialogu přichází pouhé mlčení."

Možná mám příliš ráda matematiku a výrokovou logiku a tak mi dělá zle, že prezident Zeman ohýbá své názory podle toho, kde je říká. Možná je to vědomá ješitnost, že se chce na daném místě daným lidem zalíbit a vlichotit. Možná je to ale už nevědomá situační servilnost stárnoucího muže.

Vyřčená sprostá slova jsou oproti téhlé názorové schizofrenii fakt zanedbatelná anomálie.

19 3
možnosti
JFB

Ale ty slova se přece navzájem vůbec nevylučují. Zkuste o nich ještě jednou přemýšlet.

0 0
možnosti
Foto

Tak co dodat? Jen a jen díky za článek na úrovni, jste na rozdíl od mnoha oponentů v obraze. Udělala jste mi radost paní Leo R^

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=435773&bk=37566

12 7
možnosti
Foto

Dobre napsane .. i kdyz par veci ...... ale to tak proste je asi vzdycky ;-)

5 5
možnosti
JV

J20a54r87o36m94í70r 83V58í71t

17. 11. 2014 23:02

Taky si jdu pro mínus, výstižný článek. Díky.

20 5
možnosti
Foto

R^ Brilantní článek! V

15 6
možnosti
Foto

Týjo. Dobré. R^

14 7
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik