Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Leo, plně s Vámi souhlasím, nic si z diskutérů nedělejte, taky jim musím čelit. Dnes demonstrovali na pokyn mainstreemových médií a establishmentu a ještě dělali ostudu před cizími prezidenty a své děti zneužily pro nošení červených hesel jednotě vytištěných a hromadně připravených pořadateli. Davová trapná inscenace.

21 9
možnosti
Foto

Tak ti prezidenti byli zcela jistě na rozdíl od Zemana, naladěni na stejnou notu jako ti protestující, takže jen blábol. Češi jsou velmi pohodlní na to, aby reagovali na nějaký

pokyn médií. Většinou reagují až se skutečně naštvou a to se nyní stalo.

10 12
možnosti
JK

Leo Vojteková - článek je super a moc pravdivý, dle mého názoru to byla tzv. řízená demokracie jenom se ptám odkud ty lidi co to organizovaly a nejen v Praze měli na to finance respekt. kdo to zaplatil. A k paní Májové - jen toliko ono bude lepší pro všechny když zůstanete o toho malování.

14 9
možnosti
Foto

J25a66n93a 83M15a11j31o11v46á

17. 11. 2014 22:48

Věřím, že se pletete. Právo na názor a svobodu slova budu hájit kdykoliv budu moci. Vím totiž, jaké je ji nemít. Budu hájit dokonce i to Vaše, Josefe. Bez ohledu na to, že Váš příspěvek považuji za fantasmagorický a že jsem agresivitou autorky v diskusi (považovala jsem ji za kultivovanou ženu) velmi zklamaná.

9 8
možnosti
Foto

Lidé to pochopí, až je ocejchují.  Do té doby si budou myslet, že jsou svobodní.

16 1
možnosti
Foto

Pro některé zaslepence tady: ,,Před 75 lety studenti vzdorem proti německým okupantům riskovali vlastní životy, před 25 lety riskovali modřiny a vy jste dnes demonstrovali za establishment, pro elity se světovládnými choutkami a ještě jste sami sebou dojatí. Bravo."

56 12
možnosti
Foto

J11a18n72a 95M96a76j32o70v17á

17. 11. 2014 21:59

moment...netušíte, co před 25 lety riskovali a netušili to ani oni. To jste jen po bitvě generál, protože se tehdy naštěstí nic horšího nestalo a všichni, kdo jsme tím prošli, tady jsme.

13 7
možnosti
Foto

Viz paní Trojanová. To je přesné. (A pro Vás k velké úvaze.)

7 2
možnosti
MT

Nepřipadá vám přinejmenším podezřelé, že tady s vámi souhlasí akorát provaření komunisti? Asi vlastně ne, on je Zeman taky starej komunista, tak to tak nějak sedne. Kolega Wolf dole to vystihl, nácek jako bolševik.:-/

12 15
možnosti
MK

To už jste si mohla všimnout, že paní Lea nejde se stádem;-)

3 4
možnosti
Foto

Máte pravdu. Totality jsme se za 25 let nestačili zbavit, pravdoláska ovládá hlavní média v zemi. Nyní posthavlisté útočí na vrcholnou ústavní instituci, prezidenta republiky. V čele jsou média, která za pomoci zfanatizovaného davu připravují český soft-majdan. Doufejme, že tomu inteligentní veřejnost zabrání. Karma R^

14 7
možnosti
Foto

Tak Macek je známý svým objektivním postojem a jeho výrok "a přece se točí" vešel

do dějin historie, paní Trojanová. Je ale dobré, že nejsem jediný paranoik na této diskusi, i když já dávám přednost českému překladu ,"všímavější":-)

1 4
možnosti
LW

L20e18o 74W23o63l93f

17. 11. 2014 21:17

Není překvapením, vidět naše ultra- nacionalisty, objímat se s našimi internacionalisty.

A není to nikterak zvlášť pěkná podívaná.

4 2
možnosti
MB

Myslíte, že im to niekedy dôjde? Že v tom ich extrémizme sú si podobní ako vajce vajcu?

2 1
možnosti
JP

Panu Zemanovi ale chybí jedna velmi důležitá vlastnost, a tou je pokora před národem jako celkem. Je to stejné jako u pana Klause, kdykoliv tito pánové udělali chybu, zarputile své konání obhajují a nikdy se nikomu neomlouvají. To celé potom na ně háže stín lidí, kteří sice mají v mnohém pravdu a myslí to třeba dobře, ale přehlížením svých vlastních lidských chyb bez toho, že by se za ně dokázali těm, díky kterým sedí na místech nejvyšších, někdy omluvit. Vždy budou oba dva tvrdit, že jednali naprosto, ale naprosto správně... [>-]

11 0
možnosti
TN

... s vaším příjmením to jde snadněji. :-)

2 1
možnosti
Foto

Paní Leo, už jste se rozloučila, ale já přišla až teď. Zase od kámoše, který zase koukal na televizi a zase na ni nadával, protože v té televizi to vypadalo, že celý národ dnes nadšeně tleská. Přečetla jsem si článek a vypadá to, že ho pošlu kámošovi, aby se uklidnil a aby věděl, že rozumní lidé existují. Díky!

28 2
možnosti
Foto

Pokud bude volič "svobodných", tak ho to jistě potěší, to ale zase vylučuje možnost,že by byl rozumný:-)

2 6
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik