Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Tak jsme vam ten krasny kvetinovy zahon tu a tam poslapali. Zrovna v den, kdy si mame pripomenou obet nemeckemu fasismu, obet nejvyssi, zivot. Studenti, omluvte nektere prislusniky tohoto naroda, studenty vase pokracovatele, kteri na vas zapomneli. A nikdy by nebyli schopni prinest neco podobneho. Na prosteho nemeckeho vojaka by vajicko nikdy nehodili.

14 2
možnosti
BT

totalita, víte prd co je to totalita, jinak byste nemohla takové přirovnání použít

8 9
možnosti
TN

Fakt je, že na blozích se lze dočíst leccos. A nezaregistroval jsem, že by někoho třeba před dneškem preventivně zašili do chládku.

3 1
možnosti
Foto

Už se tady nějak ztrácím, takže díky moc všem, kterým se můj článek líbil. A kterým se nelíbil, tak děkuji za názor :-)

33 1
možnosti
RM

nelibil a nerespektuji vas nazor. zeman se priklonil k zlu a proti tomu se ma bojovat tvrde a nekompromisne. a pokud se zastavate cloveka ktery je na strane zla stavate se zlem stejne tak dobre. Ale jsem po dnesni rekaci slusnych lidi v klidu.neni tak zle.R^

5 14
možnosti
JR

J14a37r14a 17R41a96n34k

17. 11. 2014 20:39

Bundespräsident in Tschechien: Joachim Gauck von einem ...

http://www.tagesspiegel.de/...tschechien...gauck.../10992548... - Translate this page

Staatsbesuch in Tschechien: Bundespräsident Joachim Gauck wurde am Kopf ... in Osteuropa sei Gauck von einem Ei an der Schläfe getroffen worden, sagte der ... Tausende Demonstranten hielten am Montag in der Prager Innenstadt rote ...

Gauck von Ei getroffen - Protest in Prag - SPIEGEL ONLINE

http://www.spiegel.de › Politik › Ausland › Tschechien - Translate this page

2 hours ago - Tschechien erinnert an den 25. Jahrestag der samtenen Revolution. Doch statt zu feiern, protestieren in Prag Tausende gegen Staatschef ...

Unter Beschuss: Präsident Gauck wird mit Eiern und ... - Focus

http://www.focus.de › Politik › Ausland - Translate this page

3 hours ago - Miloš Zeman, Prag, Tschechien, Bundespräsident, Joachim Gauck ... 1989 keine Angst hatte“, sagte der 70-jährige Zeman seinen Kritikern. ... Damals habe er als Pfarrer in Rostock die Demonstranten mit einem Wort des ...

Gauck erinnert an Europas Werte - Deutsche Welle

http://www.dw.de/gauck-erinnert-an-europas.../a-18069103Translate this page 6 hours ago - Mit anderen Staatsoberhäupten feiert Bundespräsident Gauck in der Slowakei und in Tschechien die "Samtene Revolution" von 1989. ... müssen wissen woher wir kommen", sagte Bundespräsident Joachim Gauck bei einer ... Die Demonstrationen und Proteste in der Tschechoslowakei im November 1989

3 7
možnosti
Foto

Ještě s tím poněmčováním počkejte, ju ;-)

19 1
možnosti
RM

Mlynarik slusni lide se dneska radovali z toho ze lidi vyhadrili svuj odpor vuci zlodeji Putinovi vuci Rusum. A kdyz clovek poslouchal jine prezidenty z okolnoch zemi stydel jsem se za Zemana a lidi jako vy.

3 7
možnosti
RM

Merhaut, díky za ponaučení. Určitě na to mají papír.

6 1
možnosti
MF

Ode mne máte za jedna s hvězdičkou. Vaše články čtu ráda a s úlevou, že s někým mohu souhlasit. Taky jsem volila menší zlo v prezidentských volbách, když jsem zaznamenala to příšerné vymývání mozků mladým lidem a všem ostatním. Padesátá léta nepamatuju, ale tak nějak to tehdy muselo vypadat. Jenže teď mráz přichází ze západu, tedy z poza oceánu.... O to hnusnější je to pokrytecké šaškování a slintání našich médií nad naší svobodou a demokracií. Zemana občas také nechápu a někdy mě upřímně štve, ale pořád lepší, než to co by nás čekalo s Knížetem...

13 6
možnosti
TN

Díky za odpověď na mou otázku.;-)

1 0
možnosti
AS

A91d50a97m 40S52t15a72v67a

17. 11. 2014 20:25

Hrozný, ale vona má pravdu!  A ke konci Událostí na ČT24 ukazovaly záběry z demonstrací v 89. a to mi potvrdilo, že pravdu měl i ten prezident, když je srovnával. ten policejní zákrok na Palacha byl skutečně nesrovnatelně brutálnější, než listopadový: soudím podle toho, co ČT k tomu pustila dnes cca. v 19. 50. A ty zákroky o 21. srpnu taky nebyly nijak mírnější....  Vše bylo brutální a typicky bolševické!

10 2
možnosti
AS

A64d83a12m 53S35t83a47v78a

17. 11. 2014 22:51

Jaro Rank, víte vy vůbec, čemu dáváte -? Vy jste byla na těch demonstracích v 89.? Anebo jste je aspoň viděla v televizi?

2 0
možnosti
JO

Já s vámi naprosto souhlasím. Zemana jsem si jako prezidenta neuměla představit, vůbec jsem ho nechtěla. Stejně tak Schwarzenberga. Mělo to tak hodně lidí. Byly 3 tábory, pro Zemana, pro Schwarzenberga a pak ti, kteří by volili snad kohokoli, kromě těchto dvou. Když se pak muselo ve druhém kole rozhodnout, tak hodně lidí volilo pro ně to menší zlo.

I dnes bych byla ráda za jiného prezidenta, ale přesto jsem ráda, že vyhrál Zeman nad tím druhým. Kvůli jeho postoji k Islámu a i pro jeho postoj vůči Rusku. On preferuje dohodu, kdežto Schwarzenberg je jestřáb, válečný štváč.

32 5
možnosti
AS

A16d34a18m 80S63t24a60v55a

17. 11. 2014 20:26

A Schwarzenberg urazil prezidenta Beneše!!!

7 0
možnosti
TN

"Zeman by se nikdy nestal prezidentem, kdyby proti němu stál kdokoliv jiný než Karel Schwarzenberg. Až tak jednoduché to je."???

3 1
možnosti
TN

S čím paní Franzová nesouhlasíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik