Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli si vzpomínáte i na Havla se na Slovensku házelo vajíčky, všichni jsme to odsoudili jako neúctu k prezidentovi.

 Tak dnes neměřte jiným metrem, je to politováníhodné chování a já se za to stydím. Teď mi volala moje maminka která má 95 let a byla tímto strašně pohoršena. Řekla takhle se slušní lidé nechovají, já jsem již zažila prezidentů, ne se všemi jsme byli spokojeni, ale od toho jsou volby aby se stala změna, ne takové ubohé praktiky. Jsme snad tvorové myslící, nemůžeme se nechat vyprovokovat k něčemu, co bychom po zralé úvaze nikdy neudělali.

Moje maminka je vlastenec a je hrdá na to že je Češka a protože ji to stále ještě dobře myslí je znepokojena tím co se tady děje, děsí ji nové cizí výrazy které se používají, orientace na cizí výrobky a papouškování názorů ze zahraničí.

Je to tak, samostatné uvažování se vytratilo, neřídíme se selským rozumem, ale necháváme se ovlivňovat propagandou která v mnoha případech škodí nám všem.

21 3
možnosti
Foto

Takové názory na cizí věci a cizince zavání dávkou xenofobie. Na Havla házeli Slováci  vajíčka, protože neměli rádi Čechy. V Praze se házelo vajíčky, protože Češi na rozdíl od Zemana, Klause a autorky, nemají rádi Putina a jeho totalitní,agresivní režim.Jednoduché jako facka,paní:-)

3 8
možnosti
RM

Před chviličkou jsem viděl a slyšel na Václaváku zvracet sprostotu Davida Kollera a zaštiťoval se Václavem Havlem. Přesný modelový objekt fanoušku Karla Schwarzenberga. Lidé v této republice nemohli dostat přesnější obrázek k nahlédnutí do zrcadla roku 1989. Na podvod takového rozsahu člověk nemůže být dost dobře připraven.

11 1
možnosti
MD

Myslite tim V. Havla, co nikdy etylalkoholu do ust nevzal? A pod timto praporem sikoval abstinencni lid proti M. Zemanovi? A pak clovece nemiluj zivot, to proste nejde.

5 1
možnosti
RM

Vysocan Vysocan. Prohrali jste a tim ze to tu davate na blogu najevo jste se stim nesmirili. Tech ovarovych proher bude vic a vyvrcholi to nezvolenim v druhem obdobi.Protoze ozralove ze 4 cenove jak dnes ve zpravach trefne oznacila volice ovara jedna pani v TV nebudou jedini kdo prijdou k volbam ve snehu a desti.To druhe kolo lide podcenili. Pak jsem zvedav jak budete kvicet ze to ta medialni masaz a vrazi z Majdanu zavinili ;-D;-D

2 8
možnosti
RM

V této republice prohráli hlavně ti slušní a zodpovědní. Z vašich slov vyplývá, že vy jste to nebyl.

6 1
možnosti
PA

P77e78t24r 31A14g14u19l93á85r

17. 11. 2014 20:11

Madam, máte mou hlubokou poklonu. Lépe by to šlo těžko napsat. Zeman nebyl dobrá volba. Nicméně pořád lepší než syn někoho, kdo požádal o zbudování pracovního tábora na svém panství.

17 3
možnosti
AT

Syn někoho ..... hodně ubohé vyjádření, takové  bolševické

2 0
možnosti
MS

Nevěřím, že jste Orwella pochopila.

5 3
možnosti
RH

Nesouhlasím s přehnanou politickou korektností ani s multikulturalismem, ale dokud máme demokratický mechanismus jako základní kámen systému, pak nelze mluvit o totalitě. Demokratická totalita je ovšem kontradikce.

4 3
možnosti
RM

Které atributy demokracie máte na mysli?

0 3
možnosti
VJ

Leo, skvělý článek, jaklo vždy všechno od Tebe R^[>-]

8 3
možnosti
PK

P52a81v56e79l 96K61u51l25a

17. 11. 2014 20:04

Obdivovatelka Václava Klause se prostě musí zastávat i jeho oposmluvního kumpána:-/ Tu přízeň lidí jako je Vysočan, Mlynařík nebo Dvořáček vám ze srdce přeji.:-)

7 7
možnosti
MD

Ano, to je od vas hezke, v duchu prej a bude ti prano. Jenze k cemu, ze.

1 2
možnosti
PBR

super, napsala jste to fakt parádně, díky R^

9 2
možnosti
Foto

Nebyla náhodou domluva na slovu "výborně"? To parádně je zcela, ale zcela nedostatečné:-/.

1 5
možnosti
ZB

Co udělal "státník MZ" pro stát?Po padesáti letech po něm neštěkne ani pes. Ožrala a proruský agitátor.Pardon, podle ruské TV disident a bojovník za lidská práva;-)

7 7
možnosti
MD

Tak pan Zeman uz sexoval v muzeu? No to se podivejme, kdo by to do nej rekl. Zatim zvladal jen co vetsina naroda. Dat si obcas 'do nosu'.

2 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik