Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... a je vystaráno,- kavárna s mulitikulty blbcama bude chvilu klečet na hanbě, svědomí národa s celebritama sepíše třitapadesátoušestou petici proti všem, proti nikomu a vo ničem a za půl roku, až se z teho pařížskýho průseru votřepou, máme na talíři stejnej sajrajt,- "otevřeme uprchlíkům a běžencům svoji náruč,- umírněný islám je obohacující islám, ručníky na palicu, mešita do každé dědiny"- etc.etc. .... nóóó, nyčko bude vod těch jantarů trochaj pokoj, tak si to užívejte !

12 0
možnosti
JK

J38a33n 46K72v65a62p76i65l

7. 1. 2015 16:00

Souhlas s autorkou, tato tragedie snad probudí Evropu z historických představ o kultuře,

lidských právech, soužití mezi kulturami. Je prostě konec epochy a to ne vinou té naší.

Jsem rád, že se ozývají stále častěji ženy, ony jsou v islámu tím nejohroženějším druhem. Vraždy ve Francii, to je jenom vrchol ledovce. Zapomíná se, že nejhorší viníci stojí v pozadí - ti, co je financují, kteří od mládí vychovávají k nenávisti k jiným kulturám,

kdo je cvičí a vybavují zbraněmi. Imigranti v Evropě i jinde přišli v minulosti aby si zcela jistě polepšili, leckdy i zachránili holý život. Nyní vidíme, k čemu třeba po několika generacích dospěli. Pokrytectví Západu v dodržování lidských práv, kdy svět je pobouřen postupem pří výslechu teroristů a při tom nějak přehlíží vraždy před TV kamerami, bičování a kamenování žen, zákaz vzdělání..... To přeci odporuje základním lidským právům a stává se to i členských státech OSN. probuďme se, dokud na to máme ještě čas!

20 0
možnosti
BL

jestli ještě vůbec máme čas..., řekl bych

6 1
možnosti
Foto

Ode mne souhlas s karmou.

13 0
možnosti
JO

Na vtipy o někom se dá reagovat vtipem poslaným zpátky. Případně lidé, kteří nerozumí vtipům mohou vznést směrem ke vtipálkovi nějakou poznámku jako : "ty jsi v.l nebo de.il a podobně. Ale reagovat na vtípky vystřílením redakce, to je opravdu typické pouze pro jedinou skupinu lidí. Vtipkuješ o bohu nebo pedofilu Mohamedovi - zaplatíš životem.

Dobře, je to jejich přesvědčení, kultura, víra, at se tedy vraždí. Ale mezi sebou a nelezou s tím do Evropy.

7 0
možnosti
BL

Skvělé, přesné a oceňuji soustrast, kterou jste vyjádřila. Ta příšerná a nechutná zbytečnost jejich smrti u mně převažuje. A ano, musím se přiznat, že je tam už i nenávist.

Čest památce statečných lidí, odpočívejte v pokoji, byli jste se mnou evropané  a za to vám děkuji. Upřímnou soustrast pozůstalým.

PS

Aspoň je chyťte , prosím.

9 0
možnosti
RB

Půlměsíčňané to stejně nepochopí a už se smolí blogy o tom jak musíme v příjmání islámské invazní armády přidat. Protože imám Hálík řekl, že tak je to spravne ku... a tak to musy byť,

6 0
možnosti
SB

Autorko, Vám věřím natolik, že jsem Vám dal karmu, i když si to budu moci přečíst až za hodinu. Ale Vaše jméno je pro mne zárukou naprosté spolehlivosti.

5 3
možnosti
MK

Nabídnu jistou paralelu:

Dne 23.dubna 1999 při teroristickém útoku na území svrchovaného státu Srbska, zasáhla raketa jednotek NATO budovu rozhlasu a televize Srbska (Radiotelevizija Srbije). Budova byla vážně poškozena a zemřelo zde 16 zaměstnanců. Za tento teroristický čin nebyl nikdo nejen odsouzen, ale ani hnán k zodpovědnosti, jelikož NATO prohlásilo tento útok za "legální".

Takže útočníkům v Paříži stačí prohlásit tuto akci také za legální a je hotovo.;-)

3 8
možnosti
JF

J31a40n 48F76r43o75l63í18k

7. 1. 2015 15:38

Ta paralela kulhá na obě nohy. Především víme, že žádná další raketa jednotek NATO v Srbsku nic nezasáhne. Také víme co předcházelo těmto událostem. Občanská válka, vojenská snaha Srbů udržet státy bývalé Jugoslávie, genocida bosenských občanů atd. Francie s islámským státem neválčí a kdy bude uříznuta další hlava nevěřícího netušíme, ale určitě se dočkáme.

6 1
možnosti
PH

Určitě budete označena za populistku, tak pozor na vyjadřování, co se smí a nesmí říkat, nebo bude na Vás podáno trestní oznámení, ale já s Vámi souhlasím a[>-]R^

2 0
možnosti
Foto

Populista je dnes každý, kdo odmítá islamizaci Evropy a komu se příčí násilí. To by museli zavřít většinu obyvatel Evropy...

15 0
možnosti
Foto

tady končí sranda - bránit se jen humorem nestačí

9 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik