Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J23a77r42a 68R13a83n87k

10. 1. 2015 20:12

Skvele napsaneR^

6 0
možnosti
EM

Vystihla jste to skvěle! R^

8 0
možnosti

Ustupování nemá cenu, v tom se shodneme. Arabové bohužel reagují na pozici síly a slabým se vysmívají.

Evropa samozřejmě není týraná žena. Je to přežraný, zhýralý bohatý, ale hodný chlápek, který se diví, proč mu služebnictvo čůrá do vína. Týraná žena je pod pantoflem. EU má stále navrch a jediné co mu chybí, je odhodlání si dupnout.

Japonsko prosím nejmenovat. To je velice specifická zem, která je rasistická vůči všem ostatním. To není příklad hodný následování.

Zeptejte se v Jižní a Severní Americe na těch svých 14 století džihádistické brutality. Není to tak dávno, co byl islám vyspělejší než křesťanství. Bohužel, neprošli osvícenectvím, takže zůstali ve středověku, zatímco špinavý a zaostalý křesťanský svět se pohnul.

2 4
možnosti
Foto

Že islám byl vyspělejší než křesťanství? To máte odkud? Je to s prominutím totální nesmysl. Četla jsem na toto téma už hodně knih a připravuji i jeden článek. Pro začátek se podívejte na tuto přednášku. Prosím. https://www.youtube.com/watch?v=SO5_QQVYlpA

7 1
možnosti
LJ

"Islám je vhodný pro soužití různých kultur a vyznání", tvrdí český muslimský předák předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi a já pokračuji - až do té doby než Evropu změníme podle sebe. Čím více bude muslimů tím dříve k tomu dojde. Za 200 let se Egypťané takto změnili, tady to bude trvat třikrát rychleji. Potom už pak bude jen jedna kultura v Evropě a to pouze muslimská. Umírněný muslim to je muslim, který toho chce dosáhnout plíživě a pomalu. Radikální muslim to chce co nejrychleji. Vážení jaký je v tom rozdíl ?

7 0
možnosti

Problém je v tom, že tenhle člověk má stejný mandát mluvit za české muslimy jako já za české budhisty.

0 0
možnosti
IN

svým nacionalistickým stanoviskemR^

1 0
možnosti
MK

R^R^ Vaší předností Leo je, že se dokážete na  věc podívat z jiného úhlu a tím více odhalit podstatu problému. Díky za Vaši aktivitu.

4 0
možnosti
Foto

Ta analogie s týranou ženou má něco do sebe.

Je na svém týrateli z mnoha důvodů a to zpravidla nejen psychologicky závislá. Týratele si zpravidla sama vybrala. Od začátku mohla vidět, jak se on chová k jiným. To ji asi nevadilo, třeba jí to i imponovalo, vždyť to je alfa samec, i když v tom nejhrubším slova smyslu. A pak jí začne vadit, že se tak chová i k ní. Není schopna žít bez něj. Na to by se musela změnit, naučit se žít a myslet samostatně. To však nedovede, s pomocí se jí to někdy podaří. Především si však musí uvědomit, že se musí změnit sama. Týratele zpravidla nezmění. Ona však někdy chce změnit týratele, aby se k ní tak nechoval (třeba jen k jiným, to jí nevadí), ale nechce se zbavit své závislosti na něm. Uzavřený kruh. Hloupá žena!!

Podobně je to se vztahem Západu a muslimů. Západ chce od muslimů ropu. Za tu jim platí a podporuje nejextrémnější musimské režimy jako v Saudské Arábii. Že ty režimy utlačují vlastní lidi, to Západu a Amíkům příliš nevadí. Vědí také, že tyto režimy z peněz za ropu podporují teroristy. To jim sice vadí, vyhlásily "válku terorismu", ale asi ani nevyčinily Saudské Arábii. Uzavřený kruh. Hloupé Západ a hloupé Spojené státy!!

Upřímně řečeno není mi nijak zvlášť líto týraných žen a ani Amíků. I když vím, že Spojené státy měly a stále mají spoustu dobrých stránek. Kdysi jsem tam chtěl emigrovat a jen z osobních důvodů (vlastně z vlastní hlouposti, nikdo není dokonalý) jsem ztvrdl v Evropě. Západní Evropa, kde žiji, má stále hodně dobrých vlastností. Musí však skutečně vyřešit mnoho věcí, např. ten islámský terorismus.

4 0
možnosti
IB

I40v83o 10B79o33u47š70e

10. 1. 2015 15:38

Já jsem tedy ty řeči typu: "Kdybychom jim postavili..." neslyšel. Nebyl by nějaký odkaz na někoho významného, kdo to tvrdí?

7 1
možnosti
JK

Zbytečná snaha. Hlavně že má článek karmu, čtenost a obdivné reakce. To není jediná demagogie blogu. Jak islám utlačuje 14 století v Evropě křesťanství?  Mám zálibu v dějinách středověku a hodně čtu. Tohle jsem ze stovek knih opravdu nevydedukoval.;-D

2 2
možnosti
KS

K33a45r13e21l 44S44a44r79d11a

10. 1. 2015 14:20

Výborně napsáno! Karma

5 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik