Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Ještě by jste mohla hodit na vyznavače islámu obě světové války.Nevypadá to moc dobře,když si uvědomíme,že ty desítky milionů mrtvých má na svědomí naše křesťanská civilizace,ti mírumilovní křesťané,kteří mají plná ústa Ježíše a lásky.To jsem se vrátil pouze sto let v čase,šlo by pokračovat ještě hodně dlouho...

4 20
možnosti
Foto

Světové války se vyvolaly ve jménu křesťanství? Že o tom nic nevím... Dokonce Hitler kněze pronásledoval a křesťanství potíral. To bude asi nějaká "vada na kráse" ve vašem tvrzení.

21 0
možnosti
VJ

Leo, vynikající článek, jako vždy :-)

6 0
možnosti
JK

Nemám rád islám, ale tohle je nepravdivá a nesmyslná konstrukce. Publiku se však zřejmě líbí.:-)

3 14
možnosti
AF

karma  R^

Je to tak a to musí přestat!

Je nejvyšší čas !

5 0
možnosti
EC

Leo, naprosto brilantně napsáno. Samozřejmě karma.[>-]R^

6 0
možnosti
VA

Leo, tak jako vždy jasné stručné a pravdivéR^ :-)

5 0
možnosti
JT

Demagogie nejhoršího typu. Vyzývám autorku k uvedení zdrojů, kde zaznělo : ,,Ale kdybychom jim postavili více mešit..." nebo ,,Kdybychom jim částečně uznali právo šaría..." případně ,,Kdybychom jim ustoupili, tak by nás nechali na pokoji".

2 17
možnosti
JK

Jak vidíte s ohlasů, lid si podobných slov žádá. Co na tom, že jde o lži. Hodí se do krámu. Kdypak že v historii podobný scénář proti národnosti či náboženství naposled vedl ke globálnímu konfliktu? Nezačínalo to podobně? Nemám rád islám, ale tohle fakt není cesta.:-(

3 14
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik