Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Karma ode mne, jako je tomu u všech Vašich blogů.

7 0
možnosti
IN

Dobrá rada nad zlato!

1 0
možnosti
MT

No, zřejmě to mělo být vtipné, ale nebylo.:-/

2 6
možnosti
Foto

To je dobře, že vám to nepřipadá vtipné. Ani mně taková představa budoucnosti moc k smíchu není...

15 1
možnosti
MR

To je poněkud křečovité, každá doba přináší problémy a spíše to ukazuje že žijeme v iluzorním světě sociální společnosti a to ještě z naší sociální socialistické kotliny.

Španělsko má svoji ETA, VB má IRA, Německo mělo RFA ... .

Zde opomíjíte jeden základní evoluční proces a to že společnost a její normy vnikají za pochodu a rozvoje, tzv. precedenty jež vytvoří dostatečnou energii jež vytvoří normy a zákony v dané společnosti a korekci ve vývoji.

Před tím zde byl precedent třeba velké tsunami v jihovýchodní Asii, USA mají na stole precedenty z volného držení zbraní, kdy student či zaměstnanec postřílí své kamarády, precedent ozonové vrstvy ... .

Hlavní je jaká bude revokace. Zde by to mělo být ve větší ochraně vnějších hranic, změny v Schengenském prostoru, větší spolupráce a sdílení informací napříč státy, umírnění v přílišné ochraně osobního prostoru atd.

Navíc není to jen tento precedent na východní hranice EU to je Ukrajina na jižní hranici je to ekonomické přistěhovalectví ze Severní Afriky a Blízkého východu a to že jižní státy jsou pomalu na své hranici možného.

Je to i uvědomění že Evropský styl života není schopen pojmout celý svět ... .

V podstatě se neděje nic jiného než je zde další korekce a precedent jakých tu bylo a bude, jinak by jsme byli v jeskyních.

2 1
možnosti
AS

A16d16a91m 98S61t49a38v51a

13. 1. 2015 9:07

"....Španělsko má svoji ETA, VB má IRA, Německo mělo RFA ... ...": A EU tyto zrůdy revitalizuje!

6 0
možnosti
JN

J19i58ř46í 68N12o38s15e90k

13. 1. 2015 8:47

Tohle by Šabatavá s drobným vylepšením dle vlastní úvahy (např. že chirurg smí operovat jen plně zahalené ženy a v přítomnosti manžela) mohla strávit 8-o

14 0
možnosti
OK

Na autorku až příliš hloupé. Ostatně věřím, že je jí známo, že dosud výrazně převyšuje počet obětí v muslimském světě z rukou vyspělé euroamerické civilizace než naopak. A že i ono s děsivostí vykřikované "obsazení Evropy muslimy" je tak trochu zrcadlem toho, co Evropa dělala dříve.

1 13
možnosti
ZT

Na Facebooku existuje sympatizantská skupina "Nevadí mi české muslimy" a v důvodech, proč tuto skupinu autor založel se mimo jiné píše "Islám není příčinou radikalismu. Ten zpravidla způsobují nedůstojné a bezvýchodné životní podmínky. Chce-li někdo zabránit budoucí radikalizaci náboženských skupin na našem území, neměl by pro ně takové podmínky vytvářet. " Každý jsme strůjcem svého štěstí. Máme, my starousedlíci, brát na svá bedra neschopnost cizáků, aby náhodou neměli chuť se pomstít, za svůj zpackaný život?

10 0
možnosti
IH

I51v93a50n 18H92r94b24e13k

13. 1. 2015 8:43

No konečně solidní řešení.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik