Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Je neuvěřitelné, jak tendenčně byly vybírány a upravovány otázky. Žádná z otázek nebyla předložena ve svém původním znění, bez úprav, s možností na celou odpověď, bez tendenčních dodatků, skákání do řeči a pokusů o manipulaci určitým směrem nebo dokonce snahy odpovědět za hosta předepsaným způsobem (moderátorka patrně vlastní názor nemá),  ještě, že již léta se na televizi nedívám a můžu Hyde park ČT 24 na stránkách veřejnoprávní TV pozastavit a na zahradě se nadechnout čistého vzduchu. A ta alergická reakce na odpovědi typu, nechci plošné vyhoštění, to se asi do krámu nehodilo a divím se, že se "soudružka" moderátorka neosypala v přímém přenosu. Tomu říkám státní televize, to už tu kdysi bylo. Ouvej

36 0
možnosti
Foto

To je tak, když se ČT rozloučí s moderátory Drtinová a Veselovský a nahradí je tím, co jsme měli možnost vidět. Byla to hrůza, paní Kroužková!!

R^

38 0
možnosti
JK

Hoci bývam na Slovensku, ešte pred 10 rokmi som ako zdroj informácií používal výlučne Českú televíziu. Už je to ale vyše roka, čo správy na ČT nesledujem vôbec. Otázky VM som tiež kedysi sledoval pravidelne, teraz mám už pár rokov pauzu...

Slovenské televízie boli pre mňa vždy symbolom neobjektívnosti, ale súčasná ČT ich hravo prekonáva... 

Ľudia v TV akosi zabúdajú, že väčším - a objektívnejším - zdrojom informácií ako samotná TV je internet - hlavne pre mladšiu generáciu.

24 0
možnosti
MK

dobre

ste to povedal, ČT je, pokial ide o informacie ,bulvár.

0 0
možnosti

JE SUIS KONVIČKA !

25 0
možnosti
Foto

Ale jen víc takových pořadů, ať P.T. divák vidí, kdo je kdo. Ještě bych doporučoval přímý přenos kázání pana Alrawiho, snad by to naši společnost konečně probudilo.

Karma!

54 0
možnosti
VF

Kouknul jsem na to a to bylo hrozný, co to proboha je ona položí otázku, on řekne půl věty a už ho zastavuje a hustí do něj kraviny a snaží se ho rozhodit trapnými dotazy na které otázka ne zněla. A s těmi přesnými počty obětí to bylo jako co? Hydepark a celá ČT se stává odpadem. Platíme koncesionářské poplatky ale ČT si zprávy dělá ne podle pravdy ale podle nějakého zadání nebo nevim. Je to už tak daleko že si toho všimli všichni. Na hydepark jsem díval často ale upadá to už se na to dívám jen vyjimečně, když je tam nějaký zajímavý host nenechají ho skoro mluvit a jinak jsou tam nezajímaví lidé. A proč je u hydeparku jako snad u jediného pořadu zakázaná diskuze?

67 0
možnosti
MP

protože sotva stačí mazat tu debatu na FB stránkách Hydeparku

9 0
možnosti
TM

Tak se snažila až byla k smíchu.

40 0
možnosti
LN

...díky za upozornění...prolétl jsem to....a souhlasím s vámi....

9 0
možnosti
AS

A27d25a81m 91S95t32a11v18a

29. 1. 2015 8:55

"Paní moderátorka by se zřejmě uplatnila jako obhájce esesmanů působících v koncentračních táborech...": Autorko, dovolím si vás poopravit. Ne paní Kroužková, ale dramaturgie a režie toho pořadu. Tam je zakopaný pes České televize. Především však její politická redakce a v neposlední řádě generální ředitel , který za takovéto pořady sbírá metály od EU.

44 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik