Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

R^. Multikulturalismus je něco jako když se po dětech nepožaduje určitá kázeň. Děti dělají co je napadne, ale zároveň tápou, protože jim ta kázeň chybí. V zemích s multikulti je tento nedostatek požadavku na kázeň (tj. respektování zákonů dané země) naprosto zjevný a troufám si říct, že větší vinu na problémech mají hlasatelé multikulturalismu, než nevzdělaní přistěhovalci

17 0
možnosti
MK

R^ Už po druhé jste mně vzala téma, na které jsem si sbíral podklady. Ač ego děsně trpí, už po druhé musím uznat, že (samozřejmě jen o chloupek) to Vaše podání je lepší.

21 0
možnosti
Foto

I46v68o 91C97i25l36i32c82h

5. 2. 2015 19:25

Což neznamená, že to nemáte zveřejnit i Vy.

5 1
možnosti
JK

R^  Stručné, jasné a výstižné.

4 0
možnosti
Foto

To je ale bohovský text! R^

15 1
možnosti
Foto

Jak napsal jeden kamarád: ,,Multikulturalismus je totalitní ideologie. To tvrdím dávno. Místo bohů a falešných proroků uctíváme rovnou všechna náboženství. Absurdita, která překonala i George Orwella."

35 1
možnosti
MM

S pojmem "multikulturalismus" se u nás zachází dost volně, každý si ho vykládá podle svého. A navíc se ingoruje skutečnost, že samotný mulitikulturalismus obsahuje mnoho názorových směrů a teorií, které se od sebe liší. Stejně tak jako existuje mnoho odlišných modelů integračních politik. Z vašeho článku není jasné s jakým konkrétním směrem multikulturalismu polemizujete.. Obecně bych řekl, že multikulturní teorie by měly usilovat o vytvoření takových modelů společenského uspořádání, které umožňí pokojné a produktivní soužití lidí z vícero odlišných kultur. Je třeba najít ten nejvhodnější, protože představa, že se lze v dnešním světě izolovat od zbytku světa, uzavřít se v nějaké etnorezervaci a nic neřešit, je iluzorní.

4 6
možnosti
MT

Jako vždy, bezva vyjádřeno !  R^

12 0
možnosti

R^

Leo, díky!!!

Škoda, že Vás neuslyší naši politici!

:-)

14 0
možnosti
MT

Pletete si pojmy kultura a zákon. Lidé různých etnik, náboženství a zvyklostí, tedy kultur, vedle sebe mohou žít, pokud všichni dodržují zákony dané země a pokud ta země je schopná dodržování zákonů vymáhat. Tedy problém není v samotném multikulturalismu, ale může být v neschopnosti exekutivních složek státu. Bylo ovšem potřeba plivnout po moderně opovrhovaném termínu.

Zajímavé je, že země, kde po občanech jiných zvyklostí a kultur tvrdě vyžadují dodržování místních zákonů, jsou tu velice často pranýřovány, a to i ve vašem blogu :-)

3 9
možnosti

A tak jestliže nejsme schopni vymáhat dodržování zákonů, je rizikem integrovat lidi, kteří jsou schopni rozvrátit náš právní řád. Jakékoliv bezpráví v naší zemi nelze tolerovat!

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik