Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Pravý význam slova multi je termín pro slova jako mnoho.., vícero.. Kultura je termín označující soubor mnoha generacemi vytvářených zvyků a tradic, které byly střádány a udržovány po staletí, a předávány z jedné generace na druhou. Sama kultura daný národ spojuje a zároveň odlišuje od jiných kultur, což ji činí zcela specifickou. Multikulturalismus je opakem monokulturalismu a správně znamená více různých kultur v jednom společném státě, což samo o sobě není špatné. Mnoho lidí tento termín zcela účelově dezinpretuje a na asociálech pocházejících z odlišných kultur si záměrně vybírá špatné příklady, které ve skutečnosti s kulturou v zemích jejich původu nemají vůbec nic společného, aby na nich mohli demonstrovat špatnost multikulturalismu jako ideologie."

"Za multikulturalismus považuji to, když si můžu ráno koupit něco k snídani v tureckém Donner Kebabu, k obědu si pochutnat na pikantním jídle v indické restauraci, po práci si třeba skočit na Spartu vidět skórovat Kweukeho, zajít do Rudolfina na koncert vynikající čínské houslistky, nechat si namasírovat záda od thajské masérky, pokochat se pohledem na křivky ženských těl při přehlídce etiopské módní návrhářky či pozdě večer nemuset jezdit až do vzdáleného supermarketu a pohodlně nakoupit ve vietnamské večerce za rohem. Multikulturalismus ANO. Je mi líto, ale barbarství a parazitování NE."

Paní Vojteková, můj článek není napsaný nijak sluníčkářsky ani nacionalisticky, jako mnohé vaše články. Představuje tzv. třetí cestu. - Přečtěte si ho a řekněte mi svůj názor.

http://hassan.blog.idnes.cz/c/274633/Multikulturalismus-ANO-barbarstvi-a-parazitovani-NE.html

5 11
možnosti
DK

S prostrednim odstavecm souhlas. Tak nejak by to melo vypadat a tak nejak bych si ten multikulturalismus predstavoval i ja. Duvod, proc se z multikulturalismu stal demon je v pseudohumanistech. Ti jsou pravym duvodem toho, proc nelze teto symbiozy docilit. Jakmile se totiz nekde zacnou vyskytovat nejake patologicke jevy, zdrava spolecnost proti temto jevum bojuje, kdezto pseudohumaniste se tento boj snazi potlacit, cimz stoupa napeti. Pokud pseudohumanista zjisti, ze je ve zvlastnich skolach prilis mnoho Romu, tak ho vubec nezajima, jestli jsou tam opravnene anebo je tam nekldo posila automaticky. Proste hned vi, ze je to chyba a hned vi, kde je ta chyba. Takze zacne bojovat za nucenou integraci, at to stoji, co to stoji. A stejny princip pouzije vzdy, kdyz se jedna o nejakou mensinu. Pak je logicke, ze to nemuze fungovat.

14 0
možnosti
JS

Po dlouhé době článek, kde autor nejdříve definuje pojmy a teprve pak k nim zaujímá stanovisko. Omlouvám se, že jsem použil "autor" a ne "autorka", ale to "autor" se mi zdálo obecnější a nevzpomínám si, že bych něco oddobného četl od autora.

21 0
možnosti
Foto

Multikulturalismus může existovat, ale jen v společnosti, kde vládne silný diktátor jako například Stalin a třeba i Tito. Multikulturalismus vede k totalitě a teroru.

11 1
možnosti
PJ

Logicke...

To se lidem nebude libit... :-)

19 1
možnosti

Tak to by se nemělo líbit obzvlášť vám, jako popírači evoluce. (pamatuju si to správně?)

0 0
možnosti
SB

Váš pravidelný dárce karem Vám ji dal i tentokrát.

13 0
možnosti
LR

Islám je ideologie v rozporu se základními lidskými právy. Jako taková musí být zakázána a její propagace trestána.

14 0
možnosti
ZB

Víte,kde je největší multikulturismus?Rusko, přes sto kultur a národností,mimo jiné 10-15 procent muslimů.A přesto tu dost lidí tvrdí,že jde o nejlepší stát na světě,který dávají všem za vzor...;-) I vy jste tady Rusko vynášela do oblak...

1 6
možnosti
Foto

Ano, jenže takovému státu se musí vládnout "pevnou rukou", což vy zas nedokážete pochopit :-) Buď jistá forma totality, nebo občanská válka. Přesně jak jsem napsala v článku.

24 2
možnosti
DK

Multikulturalismus je zrudna ideologie zalozena na pokrytectvi. Ostatne vsimnete si, ze prave multikulturaliste bloggeri nejcasteji blokuji diskuzi. Je to svym zpusobem logicke, oni propaguji veci, ktere se nedaji obhajit a obsahuji (jak pisete) spoustu logickych nesmyslu. Proto nechteji vest dialog, ale zasadne jen monolog.

47 0
možnosti
RK

Hezky napsane ... R^

23 0
možnosti
Foto

A co budeme dělat s českými občany muslimské víry? Tím se nechci klonit na žádnou stranu, jen mi to tak napadlo.....

0 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Ať se modlí, ke komu chtějí, ale právo šaría a džihád postavit mimo zákon.

24 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik