Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Strach je špatnej rádce. Pokud jsou Evropané dostatečně motivovaní, nemusí se ničeho bát. Pokud nejsou, je logické, že je někdo převálcuje. Vždy to tak bylo, motivovanější vyhrává. A je to tak dobře, ten nemotivovanej by jen zbytečně zdržoval.

Tzn pokud jsem Evropan a věřím na svoje hodnoty, nemusím se bát nějakých pomatenců ze světa o nic víc než pomatenců domácích.

A ty paralely s holokaustem. No fuj. To je demagogie.

0 0
možnosti

vyborne, leo. tve clanky jsou lepsi a lepsi. mozna je cas zacit byt aktivni v politice.

btw, myslite, ze existuje aspon jeden zamestnanec bis, ktery tusi, co je dzihad??? teda infiltrovane muslimy nepocitam.. :-)

3 0
možnosti

Dobře napsáno. Fakta jsou jasná, ale ti co nechtějí slyšet, neuslyší. Jedině tlak voličů může dokopat naše politiky k jasným stanoviskům.

9 0
možnosti

M63a78r49t26i50n 32V15l97k

2. 3. 2015 19:45

100% souhlas a karma.

8 0
možnosti

Skutočný strach, je strach z ohrozenia života. Dochádza k nemu bez napätia, bez otupovania zmyslov a rozumu. Reagovať na skutočnosť, že sa nás rúti nákladné auto, je strach. Predstavovať si, že by sa na nás mohlo rútit´ nákladné auto, je úzkosť. Tomu potom odpovedajú aj reakcia a forma. Len toľko k vášmu "strachu" a strachu skutečnému.

4 4
možnosti

Takže predpokladám, že vy nezamykáte ani dom ani auto a bežne chodíte na prechádzku napríklad na Luník IX ;-D

7 0
možnosti

R^R^ Pokud se zákonnou cestou chceme ohradit proti islamizaci, nebude zbytí a budeme muset soudit Korán a sunny, nebo alespoň jeho části. A to nebude lehká cesta, zatím to nikdo neudělal. Jedno se nabízí: lze zpochybnit řadu textů redakčně upravených a doplněných bez vlivu Mohameda.

5 0
možnosti

Co dodat? Karma R^R^R^

5 0
možnosti

Znáte exmuslimku Ayaan Hirsi Ali? Tu si multikulturalisté (většinou) nedovolí nazvat primitivním xenofobem a náckem, jak mají ve zvyku častovat každého, kdo s nimi nesouhlasí. Takže na její zpochybnění a diskreditaci jdou oklikou. Mezi nejzhůvěřilejší kritiku Ayaan patří ta, co vyplodila jedna americká  multikulti aktivistka. Totiž že prý "bere liberální hodnoty moc vážně" a nekoriguje je vzhledem ke kulturním odlišnostem.

Tolik asi k tomu, jestli si někdo myslí, že podstatou multikulti je nějaké soužití. Ne vážení, multikulti je neomarxistická ideologie, kde je dnes islám už prakticky jediným klienmtem, který poslouží k rozkladu té nenáviděné západní společnosti. Liberální hodnoty jsou jen zástěrka a "nesmí se brát moc vážně", když jde o islám.

17 0
možnosti

..... ááá, tak kavárna (možná !) uvěří až bude mít kudlu pod krkem, ale kdo to vysvětlí všem těm Charlie v Bruselu, toť otázka ?!?

5 0
možnosti

Píšete, že heslo sociálnych inžinierov je, citujem: "Když realita světa neodpovídá mé představě, tak se z mé představy pokusím udělat realitu." Práve ste sa absolútne presne popísala ako sociálny inžinier. Pochybujem, že vám to ale dôjde.

0 15
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS