Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VPS

Zaujímavé. vždy, v každej  takejto diskusii sa nájde nejaký truhlík, nota bene muž, ktorý bude "do blba" obhajovať nórsky neakceptovateľný systém krádeží detí poľských, ruských, litovských, českých, indických...

Briti už dostali s tým svojim obdobným systémom po nose a som rád, že aktérom bola slovenská rodina Boorových , ktorá zmobilizovala s pomocou TV JOJ verejnú mienku a príslušné štátne úrady SR.

Držím palce, aby to vyšlo i Čechom v Nórsku.

16 1
možnosti
Foto

Je mi opravdu hluboce lito lidi jako Hermanek a Jarda Novak. Jejich zivoty musibyt naplneny smutkem kdyz jsou tak zli a nenavistni.

9 2
možnosti
JN

To že neskanduju že je Michálková matkou roku neznamená že obhajuji druhou stranu, nebo jsem zlí.;-D

2 2
možnosti
JN

"Snad se najde způsob, jak dostat Davida i Denise do České republiky. Když se to povedlo jiným státům, musí se to povést i České republice. "

Uvědomujete si že pí Michálková žije v Norsku a "navrácení" do ČR není navrácení, ale naopak? Neuměj česky, narodili se v Norsku, jejich matka žije v Norsku. ;-)

0 11
možnosti
LV

Paní Michaláková zůstává v Norsku jenom kvůli synům. Okamžitě, kdy by je dostala, přestěhovala by se do ČR.

12 0
možnosti
KV

K59a40r30e79l 35V68o50v51e33s

30. 5. 2015 18:35

Výstižné a neuvěřitelné, že takový systém může být v Evropě.

10 0
možnosti
Foto

V zásadě souhlasím, i když mám pocit, že paní Michaláková neříká vše, že říká pouze to, co je pro ni příznivé.

2 7
možnosti
JN

Od jiných pocitů, máte tento pocit správný. Norské úřady se nemohou hájit, protože jakmile by to udělali a zveřejnili celý spis, ne jen výběr Michálkové, bylo by to porušení osobních údajů a to nelze bez souhlasu dotyčného, téže pí Michálkové.

0 4
možnosti
MP
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik