Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

V16i37t 91O88t26a47h23a83l

15. 6. 2015 20:16

Hlavním problémem je, že ty skutečné uprchlíky vlastně nikdy neuvidíme. Ty, co přišli o část rodiny, o zdraví, o všechen majetek a opravdu zoufale potřebují pomoct. 

Ti totiž náhodou nemají 3000$ pro pašeráky. Pro Syřana je to 3letá průměrná mzda. Pro Eritrejce je to 10letá průměrná mzda. 

V přepočtu na naši ekonomickou úroveň (průměrou 5 letou mzdu) je to, jako by vám vybombardovali barák a vy jste za každého člena rodiny zaplatili 1,5 mil keš, abyste se dostali pryč. Určitě ti nejchudší a nejvíce potřební u nás tohle běžně mají nacpané ve slamáku. 

Proč si nikdo z těch úžasných "kvoterů" nedá naprosto jednoduchou matematikou dohromady, že ti vysmátí migranti s iphony a ipady v rukou jsou buď prominenti režimu, a nebo jim ten výlet v rámci mise "Evropský "džihád" někdo zaplatil. 

Rozhodně nejde v o ty opravdu potřebné chudáky, kteří by si opravdu azyl i zasloužili a byli by za každý kus žvance vděční a snažili by se to hostitelské zemi splatit. Ti totiž umírají hlady v Libyi, Sýrii a Eritrei a nemají peníze ani na základní potraviny, natož na výlet za sociálními dávkami do Evropy.

31 0
možnosti
RS

Tak dobře, já si teda jednu hezkou Afroafričanku, jednu hezkou černošku a jednu hezkou Arabku domů tedy vezmu... jen nevím co na to moje žena ;-D ;-D S pozdravem "Jednoho svalnatého černocha do každé české rodiny" ... a teď jsem kromě rasisty a xenofoba ještě sexista, ha!

7 0
možnosti
AP

matroš na kterém jede zmatený Kohout a ten chcípáček v bílé košili Matoška to musí být něco extra. Kohout nedá dohromady soustavnou větu, a kromě křiku a urážek není schopen říct nic kloudného, no a Matoška, aby nebyl pozadu, tak tam něco blekotá, ani chudák neví co. Co je práce to neví ani jeden z nich, protože by se z toho fyzicky i psychicky sesypali.  Divím se, že nedostali už během přenosu od někoho po tlamě. Ale jsem si jist, že jim po pořadu někdo pár pohlavků uštědřil.

13 0
možnosti
VS

Přesně, zasloužili by pořádně do tlamy, protože chtěj do naší kultivované a mírumilovné společnosti zavléct násilný islám, prevíti!

1 0
možnosti
VK

Asi se pan K nemůže dočkat.

https://www.youtube.com/watch?v=jm48QEigkko

Je top síla....Rv

1 0
možnosti
MM

Pan Kohout a ten dalsi vykrikujici studentik Matoska ci jak se jmenuje zrejme pozili silnejsi psychotropni latky, protoze takove chovani nemuze mit nikdo strizlive uvazujici. Debata byla zabavna a doporucoval bych obema jmenovanym, aby se nezdrzovali v nasi "odporne rasisticke, xenofobni, zkazene zemi" a jeli pomahat na mista kde je to potreba, resp. napr. do Libye ci Afghanistanu.;)

7 0
možnosti
OH

Také hodnotím článek jako velmi vydařený. Velmi mě zaujal nápad na petici pro lidi, kteří si vezmou nájezdníky domů. Vyvstává ale otázka, co na to sousedi a obec? Jestli pak má p. Kohout také tak multikulturně smýšlející okolí? A snad už jsou u nás první, tak proč si je nenechá dovézt domů?

8 0
možnosti
Foto

Skvělý článek. Jsem rád, že se najdou lidé, kteří situaci sledují a píší objektivně pravdu, která se dá doložit. Lidé jako je pan Kohout jen křičí a sami se neumí chovat. Jsou to hulváti a zřejmě by nebylo na škodu dát podnět etické komisi příslušné vysoké školy na prošetření chování pana Kohouta.

29 0
možnosti
PV

P74e10t20r 87V38r81á73n16a

14. 6. 2015 8:19

Příště by měli do publika pozvat pár romáků. Oni by páně Kohouta srovnali protože jde taky o "jejich" dávky protože čím víc imigrantům, tím méně jim.

16 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik