Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J27e47r98r91y 69D60a75n37ě96k

13. 6. 2015 11:22

No hele, když už ze sebe před televizními diváky uděláte totálního (-100íček), tak to vždycky můžete označit za umění:

"Mili pratele,

tady je zaznam televizniho poradu pani Jilkove, ve kterem jsem mel performanci "Umeni musi byt angazovane tady a ted" postavenou na pokracovani odkazu Diogena ze Sinope a Josepha Beyuse:"

https://www.facebook.com/milan.kohout.37?fref=ts

7 0
možnosti
PBR

Pořad jsem viděl. Dvakrát. Samozřejmě, že nevidím do zákulisních praktik televize, ale opravdu není možné, že by výstup pana Kohouta nebyl placeným divadélkem? Přece není možné, aby někdo takový svými myšlenkami devastoval mladé lidi z pozice vyučujícího, nebo tomu tak vážně je?

K panu Matoškovi snad jen tolik, že se domnívám, že je buď nemocný a nebo taktéž zaplacený.

Pan Kulhavý byl excelentní. Ale Vy jste mě trošku překvapila, že jste nebyla agresivnější. Zejména při některých výstupech pana Pospíšila a toho pána, teď mi vypadlo jméno, jak měl ten tik..

Ale jinak je skvělé, že se takto odkopávají a dávají nám za pravdu, že je to celé ubohost a cílená devastace Evropanů...

16 0
možnosti
RS

Upřímně řečeno, nezdá se vám v dnešní době surfování na vlnce zásadního odmítání pomoci imigrantům tou úplně nejsnadnější sportovní disciplínou?  Argumenty netřeba, stačí posměšně mluvit o černoušcích, každého muslima označit minimálně za předstupeň teroristy, přidat něco o kulturní nekompatibilitě a úspěch u davu je zaručen.

3 36
možnosti

Jasné, srozumitelné a pochopitelné snad pro každého:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

9 0
možnosti
PN

Tak ten mi mluvi z duse. Ty sikovni se odstehuji a v tech nejchudsich zemich pak zustanou jen lidi bez kvalifikace. A amici jen krouti hlavami 8-o

3 0
možnosti
PP

Jsou lidi, co nemají televizi, a jak vidíte, žijí i bez vašeho stresu.

1 2
možnosti
JK

J36a33n 94K87l37a52p64á96k

13. 6. 2015 9:54

Vsaďte se o co chcete, že prakticky všichni obhájci imigrantů jsou hodnoty negenerující vyžírkové, žijící z peněz druhých. Jim je úplně jedno, že produktivní část národa bude živit mimo nich ještě tisíce dalších lemplů.

15 0
možnosti
LS

Nelíbí se mi , že takto nevychovaní lidé jsou profesoři na VŠ. Morálka upadá , slušné chování je vnímáno jako  projev slabosti.

Chápu , proč pan prezident nesouhlasí s jmenováním některých lidí na profesory Vzor pro  mladou generaci si představuji jinak, člověka typu pan Kohout si nelze vážit, vystupování otřesné , demagog, Pořad jsem viděla, má sestupnou tendenci , de facto  překřikování a nic se nikdy nevyřešilo ,

17 0
možnosti
Foto

Ten potrhly antiamerikanista si vybral k emigraci zrovna Spojene staty. Uz to mluvi za vse....

15 0
možnosti
MV

Jsem rád za vystoupení pana Kohouta, jsem rád za existenci pana Kohouta.

Po každém vystoupení člověka typu pana Kohouta se totiž zvyšuje šance, že si ovečky ve stádu s tichým "plop" vytáhnou hlavičky z "čtenář nechť si laskavě sám doplní tělní otvor" a zaposlouchají se do toho, co takový člověk vlastně říká a jak to říká.

28 0
možnosti
RM

souhlas... je to stejna persona jako vyvadil, ktery svou demonstraci proti americanum v podstate vyhnal cechy vitat ty zle imperialisticke americke okupanty... :-)

11 0
možnosti
RM

Leo, mám dotaz, jelikož jste byla ve studiu... jak to tam probíhalo před natáčením a po jeho ukončení? Mělo to nějakou předehru či do hru? Ti dva byli opravdu liboví a mám pocit, že ještě teď tam diskutují a nadávají na všechny, jací jsou to pokrytci apod... Prosím tedy o info, pokud je nějaký highlight

11 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik