Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P20e11t48r 88N96ě95m61e19c

13. 6. 2015 1:14

Leao (nebo jak je 5. pád tvého jména?), co vede člověka zúčastnit se Jílkové "debaty"? U Jílkové nikdy o debatu nejde. :-/

4 0
možnosti
JR

U jména "Lea" je vokativ (5. pád): "Leo!"

0 0
možnosti
LJ

Odkud přišli Bruselští byrokrati ? Jsou to prototypi různých filozofů , antropologů komiksů , Kohoutů , Matošků, ředitelů a zaměstnanců neziskovek, prostě všech těch co nemusejí normálně  makat. Pro tento typ lidi je příliv emigrantů byznys. Stále nás budou přesvědčovat jací jsme pokrytci, jací jsme špatní, když nazýváme věci pravým jménem.

15 1
možnosti
Foto

K56a30r59e50l 13R55a80d61a

12. 6. 2015 23:10

R^

Kohout by měl vystupovat v televizi alespoň jednou týdně. Když jsou takoví lidé zalezlí v neziskovkách a na vysokoškolských katedrách, tak veřejnost netuší jak jsou škodliví a nebezpeční a kolik peněz z našich daní tihle darmožrouti spotřebují. Je třeba aby byli vidět. Sice hrozí, že jim občas někdo dá pár facek, ale to už je riziko jejich podnikání na naše útraty.

66 1
možnosti

Souhlasím s článkem, že vystoupení  pana Kohouta bylo zcela nevhodné a měl být z diskuze vyloučen, když nerespektoval základní pravidla pro vyslechnutí názorů druhých bez vlastních rušivých výkřiků a komentářů. Evidentně se neuměl a nechtěl ovládat. Ten mladý student filozofie je zcela odtržený od běžné reality života, i když pracuje v neziskové organizaci. Bylo tam příliš mnoho emocí a málo racionálních návrhů řešení. Student filozofie by měl studovat "Jsoucno" a neplést se do řešení imigračních vln. Ostatně pochod chudých z Afriky a Ázie do Evropy byl předpovídán už před několika desítkami let demografy. ;-(

16 1
možnosti
EK

E18v70a 87K95y42s56e16l56á

12. 6. 2015 23:17

Prave proto,ze pracuje v neziskovce je odrzeny od reality. Nebo snad nejaka neziskovka vytvari neco realne hodnotneho a uzitecneho pro druhe?

21 1
možnosti
Foto

V předtuše, že něco takového, co jste tak pěkně popsala uslyším,  jsem nakonec televizi vypnula. Díky za pěkný článek. R^

9 0
možnosti
VS

Mimochodem, když už jsme tedy na té akademické půdě a u toho, že někteří lidé jí nejsou hodni (ano, na Máte slovo jsem se ze zvědavosti podíval, ano, pan Kohout se choval vulgárně a nevhodně, to uznávám),..ale podobný styl diskuse má i váš guru, pan docent Konvička, četla jste někdy některé z jeho facebookových příspěvků, ve kterých své názorové oponenty častoval snad ještě vulgárněji? Pohledejte, na facebooku je dokonce stránka, kde se tyhle perly shromažďovaly a je to docela síla ;-)

3 35
možnosti
LV

Nevím o tom, že by Martin Konvička byl můj guru, ale obdivuji ho za odvahu a vytrvalost, se kterou dělá, co dělá. Co se týká jeho "závadných" příspěvků... Neřeším, co dělá Martin Konvička v soukromí a na svém FB. Stejně tak to neřeším u pana Kohouta. Je to jejich věc. Ale jakmile je debata veřejná, resp. ve veřejnoprávním médiu, tak to řešit budu. Stejně tak by se mi nelíbilo, kdyby se podobným způsobem choval Martin Konvička. A pan Kohout se prostě včera choval jako hulvát a nevím, jestli ne i psychotik.

51 3
možnosti
MB

Kohout (říci pan je projevem úcty a tu k tomuto člověku opravdu necítím.) učí na vš angličtinu, takže to není žádný profesor. Ten student, na kterého se ptáte, se jmenuje Lukáš Matoška a světe div se, pracuje v neziskovce.

20 1
možnosti
AK

Ten studentík byl samozřejmě jasný, stejně jako ten pán, co má z imigrace kšeft, oba dostal pan Kohout takyR^Autentický byl jen ten imigrant do Kanady.

4 0
možnosti
FS

Byl Kohout vůbec střízlivý?

14 0
možnosti
AK

Ten byl střízlivý na sto procent, spíš bych se ptal, zda byli střízliví všichni jeho odpůrci? Podle mě totiž ne, cítil jsem u nich velkou dávku zfanatizovanosti.

0 33
možnosti

Proč tolik povyku pro Kohouta.Má jenom jiný názor.

1 17
možnosti
KN

nazor...? i nazor ma mit nejakou rozumnou formu...

14 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik