Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Různí lidskoprávní aktivisté tvrdí, že když lidé nadšeně nevítají uprchlíky, tak vlastně vytváří atmosféru nesnášenlivosti a strachu. - muzete uvest odkaz alespon na jeden priklad? Nic takoveho jsem nikde nevidel ani neslysel, tak me to zajima. Bez ironie. Diky

1 0
možnosti

Do vcerejska bych s clankem naprosto souhlasil. Dnes se na to divam trosicku jinak. Kdyz se totiz na FB strankach IVCRN objevi video z Recko-Makedonske hranice, ve kterem jsem videl zejmena rodiny s detmi (tzn. muzi+zeny+deti vicemene v pomeru 1:1:1) a autor prispevku napise:"Řecko-makedonská hranice, předevčírem. Invaze zombies?" a v diskuzi se objevuji prispevky, cituji:" parchanty mají jako štít. Střílet do nich. Oni až vyrostou budou střílet ty jejich fakani i do nás", neco je spatne. Myslim, ze v tomto pripade lze o rasismu, xenofobii, hysterii a fasistech minimalne zauvazovat. Poslat zpet? Rozhodne, ponechat zde pouze ojedinele a oduvodnene pripady. Strilet? Delate si srandu? Kdo by strilel do deti? Maximalne dusevne chory clovek.

Konvicku nijak nesleduji, proti imigraci jsem, ale urcite nechci do tech imigrantu strilet. Vyjimku mozna tvori ti, kteri na tom vydelavaji, paseraci. A jelikoz nechci hazet vsechny do jednoho pytle (nebot vcerejsi prispevek na FB ma cca 200 lajku, coz pri 150.000 odberatelich je pomerne malo), tak musim rici, ze odpoved na Vasi otazku je ANO. Nekteri Konvickovci skutecne vyvolavaji nesnasenlivost.  A mne je docela proti srsti, ze se michaji dohromady ruzne udalosti a prezentuji se vsechny stejnym zpusobem i kdyz nektere z nich jsou vylozene lzi.

Davejte minusy jak je libo, ale aspon se nad tim zamyslete. 100% podavanych zprav neni 100% podanych presne. Naopak je to notne pribarveno. A to na obou stranach, jak slunickari, tak xenofoby.

1 0
možnosti
Foto

O27t93a 69B24l21a35ž47e36k

26. 8. 2015 16:44

Pokud jste proti imigraci, ale nechcete Konvičku - je tu Úsvit - Národní koalice v čele s panem Lidinským.

Pozor - kromě postupu proti divoké imigraci má dalších 9 bodů politického programu, které vyjadřují i běžnější témata, nutná pro správu a zdařilý běh státu.

1 0
možnosti

Vytvoř si nepřítele a pak proti němu bojuj. Ale tak proč ne, když to zlepší Váš posraný život... V

2 0
možnosti

To je běžné si vymyslet otázky, které nikdo neřekl a začít se proti nim populisticky vymezovat? A odpověď na Vaši otázku z nadpisu je ANO.

3 0
možnosti

... to je konvičkovic taktika no, však už je to popsáno na mnoha příkladech, bohužel jim to řada lidí baští. Je to smutný obrazek našeho národa - viz anketa na Týdnu - 56% lidí zaškrtlo, že by klidně volili Hitlera, kdyby vyřešil problémy s imigranty 8-o

1 0
možnosti

aneb povídka, jak se setkal blbec s blbcem :-/

0 0
možnosti

Porodnost v EU 1,5. Porodnost v ČR 1,38.

To je myslím odpověď na všechno. A to je hlavní problém dnešních dnů.

0 0
možnosti

Skoro celé tisíciletí se snaží Islám dostat do Evropy, nejdříve vojensky. Na dlouhá leta mu to zatrhl Jan Sobieski před Vídní r.1683. Potom Evropa pracovala na vytváření nárazníkových států, které v posledních třiceti letech "chytré" hlavy demontovaly. Nyní ajatoláhové a imámové vynalezli "plíživý džihád". To znamená rozdají souvěrcům pár tisíc dolarů, nebo eur, se slovy: nyní běžte kolonizovat Evropu. Podle mne by měl mít tento kolonista (do případného získání asylu) jen taková práva, jaké má Evropan v jeho  původní zemi.

A  ještě prosba pro MV: Na příští demostraci proti xenofobii a na podporu kolonistů, jeho úředníci ať sepisují, kolik si každý demostrant vezme kolonistů domů. Předem děkuji.

0 0
možnosti

V tom případě chci vědět, kolik Čechů odjelo bojovat proti IS. Předem děkuji.

0 0
možnosti

J20a24n 83P80a58l40l89a80s

25. 8. 2015 22:24

Paní Leo, ano, poučit se z cizích chyb mi přijde logičtější než je zopakovat u nás.

I Švédské království má své xenofobní stránky: http://www.swedensmostwanted.se/

Co na to pan Polický a spol.?

1 0
možnosti
Foto

O89t59a 60B71l55a58ž90e82k

25. 8. 2015 22:24

"Růst nesnášenlivosti je proto, že vláda koná proti vůli velké většiny národa."

No - taky jsem si to donedávna říkal, ale uvědomme si, že zatím se vláda zavázala přijmout pouze 1.500 uprchlíků, což se nakonec při jejich odhadnutelném letošním přírůstku v Evropě - zhruba jeden milión nejeví tak moc. Zvláště pak, pokud vláda dodrží slib, že si bude opravdu vybírat (třebas křesťany). Tedy - myslím si, že doposud nelze vládě nic moc vyčítat.

Úlohu ji ulehčuje fakt, že zatím o nás uprchlíci nestojí. Pravá zkouška přijde ve chvíli, kdy zvláště Německo a Rakousko začnou naléhat na přerozdělování.   

Co je opravdu otřesné je naprostá neschopnost Bruselu, tedy EU. Stojí to za zvážení tento spolek opustit - nebo vůbec rozpustit.

4 0
možnosti

Pokud vůle většiny národa bude skok z mostu, skočíte taky?

0 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik