Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J84a98n 45P27a18l48l73a40s

26. 8. 2015 22:15

Paní Leo, mně se Vaše dedukce líbí, díky.

3 0
možnosti
LR

Když vidím ty chudáky, jak vlečou své malé děti, někdy i staré rodiče, veškerý svůj majetek v malém ruksaku, tak mi to rve srdce.

Vidím ovšem také, jak ženy jsou na znamení svého zotročení muži obalenyn kolem hlavy hadrem, vidím v očích mužů, že to co po nich chce Allah se po  usídlení u nás, v EU, nezmění....

11 1
možnosti

J79a39n 76Š51p28a95t86n12ý

26. 8. 2015 21:06

Nejaky eskamotersky trik? Ale vazne, jak je mozne, ze vy odpurci nejste schopni rozumne argumentace? Chybi vam dost informaci nebo jste opravdu tak hloupi a hystericti? Jak je mozne, ze ti vasi "dablove" jsou schopni mluvit o problemu vecne a rozumne a vy ne?  Odpoved je podle me nasnadě, nemate ani paru, o cem mluvite, a tak je vas strach maximalni. btw. zkuste si precist také jiné názory ... třeba blog Jany Al Oukly je velmi zajimavy. Jinak samozrejme preji stastnou masturbaci nad kravinami tomuto clanku podobnými ....

8 8
možnosti
Foto

Je sice možné, že sluníčkáři jsou takoví malí domácí xenofobové, ale antisluníčkáři jsou xenofoby přímo v evropském měřítku.

0 7
možnosti
PS

P58e29t48r 47S93k50á15c51e34l

26. 8. 2015 23:03

To nemyslíte vážně, že ne? Přeci je zde zkušenost našich předků a stále platí staré valašské: "Kde se kdo zrodí, tam se i hodí"! A k té zkušenosti doporučuji přečíst si článek:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/470695/viridiana-aneb-za-dobrotu-na-zebrotu.html

Věřte, autor pan Hannig má pro strach uděláno. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

2 1
možnosti
MK

R^ No, Leo, tu diskusi Vám nezávidím. Když se sejde více Polických pohromadě, je to jak mandelinka na bramborách.

27 1
možnosti
JK

Jistě. Chtělo by se to té špatné půlky národa zbavit, že? Vyhubit? Jako tu mandelinku?

9 3
možnosti

Takový plk (několikrát již vyvrácený) a idnesáci mu naklikají čtyřicítkovou karmu... to je vidět ta davová psychóza. Nejsem ani "sluníčkář" ani "xenofob", jak se obě strany titulují, ale tady u nás na vesnici žije pár Vietnamců, Ukrajinců, Slováků, Maďar a Bulhar, světe div se, žádný nechce bydlet u někoho jiného doma. Pochybuji, že by nějaký Syřan chtěl. A proč taky? To není argument, že si je někdo nechce vzít domů.

6 3
možnosti
LR

Nejen domů, ale i jako souseda bych si nepřál někoho, kdo si je jist, že mu jeho bůh příkázal např. toto:

---

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

3 0
možnosti
Foto

Když si člověk pročítá diskuzi, stává se svědkem zajímavého jevu. Označení xenofob je pro mnoho lidí mnohem méně hanlivé, než označení sluníčkář, což vůbec nechápu, co to vlastně je

2 0
možnosti

Vy musíte mít ale po čertech smutný život, paní Vojteková. Vaše texty jsou čím dál tím hloupější a vaší jedinou invencí a motorem jsou strach a nenávist.

Vezmu vás k sobě, chcete?

11 16
možnosti
LR

= ad rem => ad hominam = 0 argumentů a patrně sebeprojekce

2 0
možnosti

Tohle ohánění se "xenofoby" a "islamofoby" ze strany sluníčkářů je jen jejich projekce. Oni sami jsou islamofobní, protože svou "láskou" k islámu si jen snaží zajistit to, aby v případě, že by se tu islám chopil moci a nastolil tadi šáriu, nebyli mezi prvními popravenými. :-)

9 6
možnosti
VS

Náhoda? Nemyslím si...;-D

0 0
možnosti

J13a19n 21Š77p63a71t11n70ý

26. 8. 2015 19:38

Brilantni logika. Jen dotaz - ze si domu nebereme "osirele" deti, které pak museji byt v klokancich apod, znamena, ze nemame radi deti???

16 2
možnosti
MK

Rv omyl ve znaménku - - - - - !!

0 0
možnosti
ZB

Anketa tyden.cz.Polovina Čechu by volila Hitlera,pokud by vyřešil problém s uprchlíky.To jen ukazuje co za lidi se pohybuje na netu a proč mají podobné spisky jako ten Váš vysokou karmu.Jak nazvat lidi,kteří nemají problém volit Hitlera...sluníčkaři to asi nebudou.To co se v Česku kolem uprchlíku děje je neskutečný hnus...:-(

3 7
možnosti
MK

Ale, ale pane demagogu Bárto, tak napřed někomu vnutíte skoroautorsví výsledku nějaké debilní ankety a pak na základě této manipulace je odsoudíte za špatný přistup k běžencům.

No, myslím, že Goebbels by se k Vám mohl jít učit!!!

5 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik