Diskuse

Imigrace aneb proč selhává výstavba novodobé Babylonské věže

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také by měli sociální inženýři světu vysvětlit jak maj vymyšleno do nekonečna množící se počet lidí odkázaných trvale na potravinovou pomoc již několik generací?

1 0
možnosti
Foto

Ještě bych měla otázku do pléna:-)? Jak by jste se dívali třeba na uprchlíky hinduisty nebo budhisty? Ono je to sci-fi, protože právě jejich víra je tak pokorná vůči úskalí života, že budou smířlivě snášet všechno zlo ve své rodné zemi, a nepolezou někam, kde své tradiční hodnoty nemohou ukotvit, ale čistě hypoteticky.....

1 0
možnosti
Foto

Vůbec nijak. Představa, že proudí do Evropy mně nechává klidným. Vím že v jejich chrámech budu vítán i jako ateista, pokud nechám boty na schodech. :-)

2 0
možnosti
Foto

Kdo kdy něco četl o islámu, o jeho zvrácenosti, o jeho výkladech, ví,že jeho podstata už je sama o sobě tak variabilně vyložitelná, že to je ryzí nebezpečí. Ovšem také záleží na tom, kdo s oním nástrojem zachází. Jižní mentalita působí jako rozbuška. Měl-li někdo tu čest přečíst si psychologické náhledy na radikálního muslima, pak ví, že evropský standartně slušný občan proti němu nemá naději. Absolutně žádnou. Pohrdají (což je velkou známkou komplexu méněcennosti) vším - tedy křesťanstvím, ale ještě více ateismem - oni nepochopí nikoho, kdož věří v NIC. Pro ně je to ubožák nezasluhující si život, neboť ten je třeba zasvětit víře. A kým pohrdají nejvíce? Tím, kdo se nebrání. Odpraví stejně nakonec všechny, ale boj je pro ně posvátný, alespoň si tedy váží více protivníka v boji, než ustrašeného vyklepaného jedince zdecimovaného byť jen ideou smrti. A jednou vážně neušetří nikoho z těch, kteří jim rvou do náruče na nádraží tašku z Lidlu s potravinami. To je ten největší omyl. myslet si, že islám někoho ušetří. Neznám aktuálně více nastavené zrcadlo, než současný stav Sýrie - toto se přelije postupně sem, takový chaos a zmar nastane zde. Pokud se tomu nebudou lidé bránit.

9 1
možnosti
Foto

Doporučuji všem diskutujícím promyslet si otázku nákladů spjatých s neochotou přijímat uprchlíky. Já také nejsem moc pro, ale úroveń argumentace by se měla zvýšit.

Pokud jsme totiž proti, svým způsobem přejímáme hodnoty islámu, které jsou postaveny na konceptu uzavřené společnosti. To, k čemu tento koncept vede, dobře ukazuje třeba technologické zaostávání islámských zemí.

0 0
možnosti
Foto

Islám je více než "uzavřená společnost". Je to nenávistná (!) společnost ke všemu neislamskému. A to je hodně velký rozdíl.

3 0
možnosti
Foto

Před svým blogem jste si měla přečíst některé nacionalisticky zaměřené úvahy, které byly psány německými pisateli v letech 1933-1945, kteří se snažili zbavit dle jejich názoru cizorodých prvků včetně zdravotně postižených ve společnosti jejich izolováním a vystěhováním atd., aby ani náhodou váš způsob argumentace nemohl být zneužit v podobném duchu. Je to velké riziko.

1 0
možnosti

Ale my se nikoho nesnažíme zbavit. Oni tqady zatím naštěstí nejsou, takže se jich nemůžeme snažit zbavit. My se snažíme je nepustit k sobě.

5 0
možnosti

R^R^ Velmi dobré, přímo námět na diplomku ze sociologie. Také dobrý materiál ke kloudné diskusi, jenže trollové....

5 1
možnosti
Foto

Proč ta výstavba selhává? Nemá totiž základy. A když něco na ničem nestojí, tak padá. A rychle...

R^

6 0
možnosti
Foto

Ale pokud se někdo snaží o výstavbu národnostně či alespoň jazykově čisté společnosti, tak se dopouští téhož sociálního inženýrství.

0 0
možnosti

Ode mne karma jako pokaždé.

4 0
možnosti

...... naja, voni v tem Babylónu fakt chceli vyrůst do nebe,- pasovali se do role nejmoudřejších, nejvybranějších, nejvyspělejších všeználků, nemaje konkurenci, neznajíc překážek, neuznávajíc jinou sílu či nadpřirozenou moc,- ..... a von stačil ke zmatení jazyků jedinej Bůh a bylo po ftákách !

1 0
možnosti

Aneb pýcha předchází pád - A všichni ti, kdož podkuřují multikultifašismu a nezřízenému přijímání těch tzv. "uprchlíků" se o tom dřív nebo později sami o tom přesvědčí. Nejspíš už sami cítí, že onen pád se neodvratně blíží a čím dál víc kopou kolem sebe - ať se to projevuje posilováním propagandy, tak snahou prosadit zákony trestající kritiku islámu nebo jejich milovaného multikultifašismu nebo šikanou těch, kdo jim jejich blížící se neodvratný pád připomínají (u nás nejvíc zřejmě IvČRN/BPI apod.)

5 0
možnosti
Foto

V Rakousku (které je o něco málo menší než ČR) za podporu imigrantů demonstrovalo 20 000 lidí, v Německu uprchlíkům nosí běžní lidé potraviny a další pomoc.

Jedni z mála kdo selhávají jsou češi, kteří pomáhat potřebným většinově nechtějí.

5 22
možnosti
Foto

blablabla, už se proberte, Rakousko je taky nechce

14 4
možnosti