Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Leo, pro mne jste rozhodně blogger roku!  R^ Díky vašemu Bohu  za Vás. V:-)

13 2
možnosti
IG

Moc hezky napsáno.

To je přesně to, co multikulti nedokážou pochopit. Kulturní a hlavně hodnotové rozdíly, nelze překonat tím, že to někdo přikáže.

Muslimové sem prvoplánově nepřicházejí škodit (alespoň ne většina), protože předpokládají, že naše myšlení je stejné jako jejich. 

Až když vidí, že humanita - pro ně naše slabost, jim umožní brát si co chtějí, tak to pochopitelně využijí až do krajnosti.

Pro Vás karma R^

17 3
možnosti
RP

No řekl bych že to co se děje v IS nemá s islámem pranic společného. Prostě jen náboženství použivají tak jak se jim zrovna hodí a přitom se jim velmi hodí to že v této oblasti USA a nyní i za přispění evropy přiživují chaos a nestabilitu a tak mají dost lidí kteří nemají budoucnost a kteří jsou lehce ovlivnitelní. Trochu mi to připomíná inkvizici v evropě, kdy se křesťanství používalo proti těm kdo se nehodili...

BTW: Pohádky a malé děti bych do toho fakt netahal, nebo Vám už opravdu hrabe;-D

5 9
možnosti
LV

Takže pohádky nemají vliv na malé děti? Islámská propaganda nemá vliv na malé děti? Pane, hrabe spíše vám. A co se týká IS, tak ten jede přesně podle vzoru Mohameda, vaše vytěsňování fakta nezmění. Kromě toho mnoho islámských zemí praktikuje právo šaría... to je dle vás zřejmě v pořádku. Proberte se!

13 4
možnosti
Foto

Ano, mám úplně stejný názor a už jsem se taky v podobném duchu tady vyjádřil (viz. můj blog zde -  http://ludekmazurek.blog.idnes.cz/c/473579/budeme-dokonala-multikulturni-zeme-jako-usa.html) :-)

Dávám karmu, jako u Vás vlastně vždy. R^

4 0
možnosti
JC

Ano.

Ale v tištěných novinách Váš článek nevyjde a v televizi ho citovat rovněž nebudou.

Pravda u nás prostě nevítězí.

14 1
možnosti
LV

Bohužel naše média, která se ohání "pravdou a láskou" spíše následují heslo: ,,Válka je mír, Svoboda je otroctví, Nevědomost je síla"

6 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik