Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak dnes to je zatim asi nejvetsi snuska plku .. Ac nejsem ani naznakem vas priznivce, jsem presto zdesen tou lacinosti a hlouposti "argumentace" ... Jednou se vy a "vasi priznivci" chovate presne jako Gottwald a jeho priznivci v osmactyricatem a hned v zapeti jeho a tu dobu pouzijete jako primer pro vase oponenty .... sila ;-D

1 2
možnosti

co konkretne se ti zda jako hloupy argument..?

0 1
možnosti

myslíte, že nějaký Babiš nebo Bakala (atd.......) si své "zasloužené miliardy vydělali prací????? O to marxistům šlo..aby nevznikalli tito pseudo-miliardáři na který maká 99 % populace za "chleba a vodu"

0 1
možnosti

R^ Dobré, velmi dobré. Asi jste "načutla" velké téma, podle sletu černých havranů v diskusi.

5 0
možnosti
Foto

Velke tema ;-D ... takove nove, ze?

0 1
možnosti

Super napísané ako zvyčajne. Len s poslednou vetou mám trochu problém. Totality sa dalo zbaviť - stačilo vymeniť pár "kovaných" komoušov. Ale ako sa Európa v budúcnosti bude zbavovať miliónov neprispôsobivých moslimov? Európski Rómovia sú jasnou výstrahou. A pritom sú len taký slabý odvar súčasných imigrantov...

4 0
možnosti
Foto

Tohle nechápu. Hovoří se zatím pouze o tom, že by tu pobývali lidé z jiných zemí, stejně jako se o tom hovořilo celá devadesátá léta, a vy už tady strašíte, že se bude zakazovat vepřové a alkohol. Podobně strašili odpůrci vstupu do EU v roce 2004, že nám Komise zakáže guláš, absinth, hermelín a já nevím co ještě....stejná ptákovina, neznám evropskou jedinou zemi, kde by se v restauracích zakázal jediný nápoj nebo pokrm, protože to někomu vadí, možná tak Rusko a jejich embargo na západní potraviny, ale to neberu jako Evropu. 

Navíc prodej alkoholu se řídí zákonem a jeho konzumace na veřejnosti vyhláškou místních samospráv, takže vždycky budou rozhodovat ti a ne někdo z ulice, ať černý nebo bílý...

3 6
možnosti

Tak si postavte vánoční stromeček na náměstí.V Belgii,Švédsku,Holandsku,atd......

5 2
možnosti

J80a89n 28P47a76v15l83í61k

16. 9. 2015 16:58

Poněkud vedle jako jedle. Socialismus byl připravován již během války, a to i nekomunistickým odbojem. Těsně po válce, ještě na podzim 1945 prezident Beneš podepsal 4 znárodňovací dekrety, potom bylo zestátněno celkem  2119 podniků s 61 % zaměstnanců v průmyslu a 75 % podílu na čs. výrobě. Dekrety schválila tehdy vláda, která byla složena také z nekomunistů. Socialismus vznikl díky (vinou) politické jednotě společnosti, takže nejen bolševici, a ta jednota byla tak mocná, že národněsocialistický ministr když chtěl bránit zestátnění Baťových podniků, byl donucen říci, že je pro zestátnění. Nebyly to tedy pouze marxisté, kteří o to usilovali. Kolektivizaci zemědělství se samozřejmě bránili ti, kteří hospodářsky prosperovali, ti ostatní jim pak s radostí jejich majetek zabavili. A to nemluvě o vyhnaných 3 mil. Němců a jejich rozkradeném majetku. Dnes nejde o žádné zestátnění ani rabování, dnes jde o  poskytnutí pomoci těm, kteří prchají z rozvrácených zemí. To není žádný neomarxistický postoj, ale jedna z křesťanských hodnot, které naše kultura přijala za své, neboli hodnota, o kterých Konvičkovci vykřikují, že ji chtějí bránit. Směšný paradox.

4 10
možnosti

Rabování teprve nastane, obrazně řečeno. Víte kdy ? Až se za několik měsíců uprchlíci v Německu i jinde zabydlí a začnou vystrkovat růžky. Až začnou chodit do mešit a někteří se tam zradikalizují. Pak začnou požadovat halal stravu, segregaci pohlaví na různých místech, jako jsou tělocvičny, plavecké bazény a pod. Oni nebudou podle mne moc vděční, budou chtít stále víc a víc. Inu s islámem je to jako s čertem, podáte mu prst a chytne celou ruku. Můj názor.

8 0
možnosti
Foto

Vám jde o to aby lidi byli jako stádo s jednotným názoremRv

Multikulturalismus není o vybudování nové kultury ani o potírání původní.

Multikulturalismus je o tom respektovat ostatní a nechat každého ať si dělá co chce pokud dodržuje zákon.

4 18
možnosti

P41a60v13e62l 73F69o72r20t

16. 9. 2015 19:45

V tom pripade to muze delat u tebe doma!! A ne u me, ja ho tam nechci.

3 0
možnosti
Foto

Stejně, jako se už přes 25 let o všechno (a nuceně dělíme s jedním stále nepracujícím etnikem), máme se nyní podělit o všechno, co jsme si tady desítky let v potu tváře vybudovali s těmi, co ještě poskakují a poklusem se v desítkách tisíců na hranicích jižní Evropy blíží k nám, protože jim někdo za mořem slíbil, že tady dostanou (domky, byty, osobní automobily, kreditní karty s neomezeným čerpáním a další drobnosti) zdarma a bez práce...!

11 2
možnosti

To je zajímavé. Vždyť se bouří převážně lidé, kteří odmítají restituce (nejen církevní) a vychvalující socialistické jistoty ve spojení s lidmi hlásajícími zákony neomezené ruky trhu (bývalí ODSáci a jejich příznivci). Pro obě skupiny je typická láska k Zemanovi a Rusku, či nenávist k EU a Americe. Když jste u toho označování.:-) Jinak se jedná o lidi šířící negativní emoce, kterým nejvíc vadí, když někdo sám sebe označí za spokojeného a šťastného...;-)

6 7
možnosti

M79a37r96t42i66n 49L50a20c19o

16. 9. 2015 16:11

R^ Krátke a presné.

7 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik