Diskuse

Budeme díky multikulti obohaceni taky o pedofilii?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždycky mě rozesměje, když si v profilu pisatele blogu přečtu o těch ušlechtilých, ba dokonce intelektuálních zájmech a následuje sled těch nejstupidnějších výkřiků o hloupoučkých sluníčkářích, zvířecích islamistech a posledních obráncích národních zájmů ČR. Článek neobsahuje jedinou myšlenku, žádnou polemiku, ba dokonce ani fakta (např. o věku dětských nevěst, o počtu případů, o zdroji informací, nic...). Pouze primitivní křik, primitivního člověka, který si vsugeroval, že ochraňuje vyšší národní zájmy.

2 2
možnosti

Obohaceni již jsme. Cikáni. Pro ty ani neplatí trestný čin incestu...

2 0
možnosti

R60u54d95a 88S80l63a40v54í55k

6. 10. 2015 11:03

Takže v Evropě zatím pedofilie neexistuje?

2 0
možnosti

Pedofilie existuje (dokonce ani není trestná, tresné je jen skutečné zneužití a pornografie), ale není možné ji oficiálně realizovat formou sňatku s dítětem, zatímco v některých islámských zemích to možné je.

2 0
možnosti

J29a12n 20P83a64l56l59a12s

5. 10. 2015 20:26

Dobrý večer, souhlas a karma. K té knize: Pokud mě paměť neklame, figuroval v ní i Všeználek. Jeden. Inu, co čekat od Rusů. Zato v Bruselu jsou jich tisíce.

1 0
možnosti

něco takhle primitovního, to aby člověk pohledal. Leo, máš aspoň základku?

0 1
možnosti
Foto

Opet osvedceny scenar - pouzijeme vlastni vymyslene tvrzeni, na kterem se pak snazime demonstrovat to, co chceme sdelit a jiz jsme sdelili stokrat ... Vubec mi na vas nevadi vase nazory na migranty, ale vase manipulace pro ziskavani politickych bodu a sireni nepravd mezi lidi, u kterych se vam povedlo vyvolat temer hystericky strach z cehokoliv 8-o

5 21
možnosti

neco konkretniho k clanku byste tam nemel..?

14 1
možnosti

Já v tom nevidím žádný problém. Německo je přece tak vstřícné, takže pro jejich zákonodárce nebude problém uzákonit výjimku pro islámské imigranty, že mohou sexuálně žít od 12 let. :-P

8 0
možnosti
Foto

kéž bych psal tak dobře a smysluplně jak vy...opět vynikající článek...palec nahoruR^

4 0
možnosti

Svadby nezletilých jsou tragédií chudoby. Dívky jsou vdávány aby se jich rodiče zbavili a nemuseli je krmit, také za ně dostanou výkupné . Dokud bude situace děvčat v třetím světě taková, že budou vždy na někom závislé, brzké sňatky, brzká těhotenství a s  tím spojené následní zdravotní komplikace nezmizí. Je to všeobecní problém, nemá s vírou co do činění. V rurální Indii to je stejné.Ostatně brzké vzdavky za komunismu sloužili také ideologii, ti, co měli rodinu byli zticha . Tak dívky sotva po škole byly natlačeny do sňatků , za výdatné masáže svých matek, které předvedly to samé. Že jim bylo osmnáct? To je pouze kulturní zvyk. Jinak , jsou i jiné kulturní zvyky v zemích, kde se za dívky neplatí ale naopak se dává věno - tam jde o selektivní umělé potraty v líp situovaných rodinách, nebo o infanticídu v těch chudých. Dítě jednoduše přestanou krmit a umře. To se běžně děje v Číně. Ano, narodit se dívkou pořád není terno.Tím, že tady budete omdlévat nic se nezmění. Odpovědí je pouze dostaečné vzdělání děvčat, aby byla schopna být jak ekonomicky tak právně samostatná.

7 0
možnosti

L16i46b25o29r 31V58a24n66ě13k

2. 10. 2015 17:37

4:34 Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám).

A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit.

A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a

BIJTE JE!

Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.

4 3
možnosti

Proc se divite, ze se Evropa divi? Ja se nedivim, ze se divi. Divil bych se, kdyby se nedivili...:-)

Pani Leo, odpustte mou legracku, nedalo mi to. Podle me je Evropa pod vodou, nemaji se cim branit. Je mi to lito, ale odchodem od Boha si na to pred par dekadami zadelali, ted tu trpkou kasi pomalu dostavaji na stul...

2 0
možnosti