Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Evropské národy a společnost už zničil socialismus a jeho pohrobek ovčonská společnost pak  to dokoná ... .

Za stav exodu může právě ona ovčonská společnost a její duální vidění světa, sobeckost, nesnášenlivost vůči lidem jež mají jiné hodnoty a potřeby, duální vidění světa a snadné ovlivňování, vytváření mafiánských spolků na všech patrech společnosti, dojení systému, neuznávání práva a hodnot, snaha snadno přijít k penězům, vykořisťování slabých a nemocných, čekající na spasitele, vůdce, nebo to že společnost má v rukávu další a lepší politiky. V momentě kdy se část společnosti rozhodne manifestovat své potřeby tak pro druhou se stane terčem posměchu ... .

Tohle je neudržitelný stav a agonie společnosti a bylo nasnadě že ji časem něco přitlačí ke zdi ... .

V tomhle nám exodus odhaluje nahou pravdu o nás a o naší občanské neschopnosti.

Tato společnost nemá z delšího horizontu budoucnost, musí projít stavem obnovení hodnot ... .

3 0
možnosti
PT

P56e25t80r 69T20o95m25e16k

23. 10. 2015 21:05

"Evropské národy a společnost už zničil socialismus ", to jako, že je to škoda ?

0 0
možnosti
PS

R^  Děsivá situace. Doufejme, že naše vláda ustojí tlak a udrží pozice. Ministr vnitra mě zatím příjemně překvapil. Myslím, že o to horší jsou výroky p.Šabatové .

13 1
možnosti
VV

Já v tom vidím i to, že pan Piňos se normálně začíná taky bát. Jenže jeho připos.. mu velí ohnout hřbet, aby nedostal. Od nás mu nebezpečí nehrozí, to on moc dobře ví.

8 2
možnosti
SN

:-)....Není to žádná  náhoda ! Je to promyšlený plán. Zahltit Evropu primitivy a neumětely, kterým je předestřeno, že tu lítají pečení holubi do huby. Někdo se postaral o to vybavit je penězi, moderní spojovací technikou s bohatým kreditem, a manuálem, co všechno mohou požadovat ! Jedině hlupák může věřit tomu, že celé roky vláda diktátorů nikomu nevadila a najednou....jako na povel se zvedne polovina lidstva celé zeměkoule a jsou za lepším. Do Evropy!  A vy se starejte, ať ty nemakačenka uživíte!  My co jsme to zorganizovali, můžeme přemýšlet, jak dál dostat hloupé pohůnky na kolena!  R^VR^  Perfektně to vyjádřil na Ro 2 novinář Petránek .

18 2
možnosti
MP

A díky za zmínku o vystoupení pana Petránka. Našla jsem a poslechnu siR^

1 0
možnosti
JK

J26a27n 31K92o51v28á57ř

23. 10. 2015 19:59

Moje zkušenosti se sluníčkáři jsou ty, že jsou to lidé, kteří nemají děti. Často ani nechtějí mít děti, protože se jim to nehodí do životního stylu. Tu svoji starostlivost opticky věnují náhradnímu cíli, což jsou migranti. Sami před sebou si z toho udělali něco morálně vyššího - cíl , který převáží vše. A na to si nenechají šáhnout, protože pokud by museli přiznat, že je to špatně, tak by ztratili jedinou věc, která z jejich pohledu brání tomu, aby byli považováni za sobce.

28 2
možnosti
JP

J34a69n 62P89a77l37l84a18s

23. 10. 2015 22:37

Díky za sdílenou zkušenost, přijde mi zajímavá. Sám bohužel žádného osobně neznám, jen pár tady z diskusí.

3 0
možnosti
Foto

Jenom těžko se bude dokazovat, že v případě sluníčkářů, ale i muslímů jde "o projev koordinovaného plánu různých akcí". Spíše by šlo o vedlejší efekt.

1 1
možnosti
MP

Nejlepší by bylo, aby sluníčkáři utvořili takovou skupinu, která bude v tom azylovém centru jako jedna z mnohých. Podle šéfa policejních odborů tam mezi sebou skupiny azylantů vycházejí špatně. Tihle by si to mohli vyzkoušet, působit na ně, vysvětlovat rukama, nohama a prostě čímkoli. Výsledkem by pak mohlo být vyléčení ze "sluneční" nemoci nebo naprosté zklidnění, ba dokonce rychlointegrace, azylantů.

Ovšem tak jako se nikdo neřídí názory protestujících domorodců, tak ani sluníčka nic neovlivní, jsou potřební jen pro roli užitečných idiotů. Ta ryba prostě smrdí od hlavy!

25 0
možnosti
LV

Přesně. Jak se vyjádřil šéf jednoho německého policejního oddělení: ,,My tady řešíme potyčky a násilí imigrantů, přitom jejich "vítači" zatím klidně spí ve svých postelích."

31 1
možnosti
PT

P81e12t49r 39T66o29m51e74k

23. 10. 2015 19:48

Já nevím, jestli se ti odpovědní z EU (Merkelová a spol..)zbláznili, nebo jsou tak blbí nebo jim někdo našeptává a oni poslouchají... To je jedna úroveň. A pak jsou tady takoví Piňosové, kteří prezentují, že oni jsou na té správné straně, že oni jsou ti lepší lidé. Jen proto může Piňos vypustit takovouhle větu. 

"Neřešíme, jaké jsou možnosti Evropy, kolik je schopná absorbovat uprchlíků. Jsme samozřejmě kritičtí ke středoevropským vládám, že nechtějí přijmout uprchlíky. Podle mě ale nikdo neví, jaká je absorpce Evropy. To ukáže až praxe."  A až to praxe Piňosi ukáže a Evropa bude zavalená tak, že přestane fungovat a agrese vyznavačů militantního Islámu nás bude likvidovat, potom bude co ?  Pak budou takoví jako Piňos nebo Polický dělat co ? A žvanit co ?

16 1
možnosti
LV

V kýblu je 10l vody, do konvice se vejde 1,5l vody, ale už je z poloviny plná. Kolik vody z kýblu můžeme ještě přelít? Podle sluníček: "Všechnu, protože má na to právo."

26 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik