Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Fascinuje me ta obava o nasi kulturu. O nasi krestanskou kulturu, lepe.

O kulturu, kdy totalne ozraly zpevak Brichta placa nesmysl za nesmyslem, kulturu, kdy Okamura tuneluje politickou stranu a pote si odskoci zalozit dalsi. Kulturu, kdy, prezident zeme se nad statnimi klenoty div ne z opilost pozvraci a pote lze.

To je ta kultura, kterou nam nekdo bere ?

Jako opravdu ?

0 4
možnosti
Foto

Je mi z Vás smutno, když vidím, jaký máte úhel pohledu na naši kulturu.

;-(

1 0
možnosti
Foto

...V ČR je označení sluníčkář běžně používáno, tomuto označení se věnoval i Ústav pro jazyk český AV ČR, označení používá i ČTK a je zmíněno i ve Wikipedii. Jde o velice politicky korektní označení pro zrádce národa...

1 0
možnosti
JN

Proč se jim říká sluníčkáři ?

0 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno! R^

Zastavit falešnou humanitu a pokrytectví politiků může jedině jejich odstavení od moci a koryt. A to dokáže buďto revoluce nebo volby.

Na revoluci se stále máme dost dobře a problém se nás jakoby fyzicky stále příliš nedotýká a volby jsou stále zoufale daleko.

V těch volbách se pak pravděpodobně zase tak moc nezmění, protože ostřílení etablovaní politici ve snaze zachování vlastních koryt před volbami slíbí úplně všechno (např. Sobotka se klidně účelově stane jedním z největších odpůrců islámu a imigrace) a jakmile na ti lidé (opět) skočí, tak po volbách zůstane vše při starém.

Jsem v tomto sice dost skeptik, ale to neznamená, že chci nějak rezignovat. Právě naopak - jsem čím dál naštvanější!

10 0
možnosti

Že jsou volby daleko, může být naopak výhoda - alespoň je víc prostoru na to, aby pro nás "ty správné" strany a hnutí získávali voliče na svou stranu a pak ve volbách získali víc křesel ve sněmovně, senátu, krajských zastupitelstev atd.

3 0
možnosti
VS

Nadpis připomíná některé nacistické nadpisy v jejich denících. Jenom místo sluníčkářů se tam psal o Židech. Jinak doufám že zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. Opak by byla tragedie.[>-]

7 14
možnosti
JP

Když to tu čtu, říkám si, kde se najednou vzalo tolik statečných vlastenců z Vidlákova? Je jich víc než uprchlíků u nás a vedou hrdinný boj proti něčemu, co neexistuje. Araba snad viděli alespoň v televizi.

7 20
možnosti
PK

nemusím potkávat denodenně araba ... inteligentnímu člověku stačí sdílená zkušenost ... a tak si například neberu na noc do postele mambu ...

15 1
možnosti
MK

R^R^R^ Úkoly před námi: co nejrazantněji působit dovnitř EU (spojit se třeba s ďáblem, abychom byli slyšet), aby změnila postoj; nepodaří-li se to v dohledném čase, tak vystoupit.

Prosadit, aby se v médiích (hlavně ve veřejnoprávních) mluvilo o islámu otevřeně (žádná otázka by neměla být tabu) a ne jen ústy sluníčkových arabistů

Co možná nejpevněji na bázi problematiky spojit Visegrád a zabezpečit jeho hranice

Přidat se k Orbánovi a zdůvodnit LZPaS postavení islámu mimo zákon.

16 3
možnosti
LC

Pan Jan Piňos by nepochybně byl dobrým novinářem za protektorátu, v padesátých letech, v šedesátémosmém, za normalizace a je jím i teď.;-)

8 2
možnosti
PM

Proč se jim pořád říká "sluníčkáři"? Je to zavádějící a evokuje to pocit něčeho pozitivního.

11 0
možnosti
PT

P66e78t49r 24T94o91m72e20k

23. 10. 2015 21:05

Taky se mi to nelíbí.

3 0
možnosti