Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Fascinuje me ta obava o nasi kulturu. O nasi krestanskou kulturu, lepe.

O kulturu, kdy totalne ozraly zpevak Brichta placa nesmysl za nesmyslem, kulturu, kdy Okamura tuneluje politickou stranu a pote si odskoci zalozit dalsi. Kulturu, kdy, prezident zeme se nad statnimi klenoty div ne z opilost pozvraci a pote lze.

To je ta kultura, kterou nam nekdo bere ?

Jako opravdu ?

0 4
možnosti
Foto

Je mi z Vás smutno, když vidím, jaký máte úhel pohledu na naši kulturu.

;-(

1 0
možnosti
Foto

...V ČR je označení sluníčkář běžně používáno, tomuto označení se věnoval i Ústav pro jazyk český AV ČR, označení používá i ČTK a je zmíněno i ve Wikipedii. Jde o velice politicky korektní označení pro zrádce národa...

1 0
možnosti
JN

Proč se jim říká sluníčkáři ?

0 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno! R^

Zastavit falešnou humanitu a pokrytectví politiků může jedině jejich odstavení od moci a koryt. A to dokáže buďto revoluce nebo volby.

Na revoluci se stále máme dost dobře a problém se nás jakoby fyzicky stále příliš nedotýká a volby jsou stále zoufale daleko.

V těch volbách se pak pravděpodobně zase tak moc nezmění, protože ostřílení etablovaní politici ve snaze zachování vlastních koryt před volbami slíbí úplně všechno (např. Sobotka se klidně účelově stane jedním z největších odpůrců islámu a imigrace) a jakmile na ti lidé (opět) skočí, tak po volbách zůstane vše při starém.

Jsem v tomto sice dost skeptik, ale to neznamená, že chci nějak rezignovat. Právě naopak - jsem čím dál naštvanější!

10 0
možnosti

Že jsou volby daleko, může být naopak výhoda - alespoň je víc prostoru na to, aby pro nás "ty správné" strany a hnutí získávali voliče na svou stranu a pak ve volbách získali víc křesel ve sněmovně, senátu, krajských zastupitelstev atd.

3 0
možnosti
VS

Nadpis připomíná některé nacistické nadpisy v jejich denících. Jenom místo sluníčkářů se tam psal o Židech. Jinak doufám že zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. Opak by byla tragedie.[>-]

7 14
možnosti
JP

Když to tu čtu, říkám si, kde se najednou vzalo tolik statečných vlastenců z Vidlákova? Je jich víc než uprchlíků u nás a vedou hrdinný boj proti něčemu, co neexistuje. Araba snad viděli alespoň v televizi.

7 20
možnosti
PK

nemusím potkávat denodenně araba ... inteligentnímu člověku stačí sdílená zkušenost ... a tak si například neberu na noc do postele mambu ...

15 1
možnosti
MK

R^R^R^ Úkoly před námi: co nejrazantněji působit dovnitř EU (spojit se třeba s ďáblem, abychom byli slyšet), aby změnila postoj; nepodaří-li se to v dohledném čase, tak vystoupit.

Prosadit, aby se v médiích (hlavně ve veřejnoprávních) mluvilo o islámu otevřeně (žádná otázka by neměla být tabu) a ne jen ústy sluníčkových arabistů

Co možná nejpevněji na bázi problematiky spojit Visegrád a zabezpečit jeho hranice

Přidat se k Orbánovi a zdůvodnit LZPaS postavení islámu mimo zákon.

16 3
možnosti
LC

Pan Jan Piňos by nepochybně byl dobrým novinářem za protektorátu, v padesátých letech, v šedesátémosmém, za normalizace a je jím i teď.;-)

8 2
možnosti
PM

Proč se jim pořád říká "sluníčkáři"? Je to zavádějící a evokuje to pocit něčeho pozitivního.

11 0
možnosti
PT

P14e82t82r 86T36o86m33e40k

23. 10. 2015 21:05

Taky se mi to nelíbí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik