Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Četla jste vůbec ten rozhovor s ní? Buď jste ho nečetla a jenom volně fabulujete, nebo jste ho četla a jste tak nedovtipná, že jste to nepochopila, anebo docela obyčejně lžete...:-/ Počítám, že cé je správně, účel světí prostředky, že.

6 6
možnosti
BP

A Vy jste si pořádně přečetla tento blog  ? Já jsem ho pochopil jako s povýšenectvím a rádobymoudry pana Marečka ...

8 0
možnosti
JF

J38a49n 24F40r65o28l65í51k

29. 10. 2015 12:43

V té škole s tím arabským pytlem problém nebyl. Ovšem když to nějaký dement (-ka) vyvěsil na web tak logicky sklidil řadu nadávek, prootže fotky nemluví, nevysvětlují situaci, ale jen provokují. A to možná byl i záměr soudružky učitelky.

1 1
možnosti
OK

Je mi líto, že do značné míry přirozený odpor vůči islámu u nás je degradován na iracionální emoční výlevy podobné tomuto.

Mimochodem, ta nacistická uniforma symbolizuje fakt, že naše křesťanská, o tisíc let vyspělejší kultura než islámská, je schopná zvěrstva, připisovaná islámu, produkovat přímo průmyslově.

S vědomím výše uvedeného bych byl velmi opatrný přijímat fakt, že někdo se obleče jako muslimská žena, jako otevřenou propagaci zla.

Mimochodem, katolická církev má světce, který se jmenuje Jan Pavel II., a ten se otevřeně stýkal i s muslimy a mluvil o nich často jako zrádce z pohledu dnešních křesťanských islamofobů.

5 3
možnosti
VK

zkuste si přečíst rozhovor s tou dámou. Pak si opravte tem perex. Ty děti opravdu nemusely vůbec, ale vůbec nic a už vůbec ne s touto učitelkou s nikábem. Vy ty demagogie budete psát snad na pokračování. Pro příznivce Konvičky a Okamury to však stačí.

6 9
možnosti
LV

Že nemusely nic? A jak to víte? Paní učitelka může klidně lhát. A děti klečely na zemi, to je prostě fakt. Ale nemusely. Jj, tomu se říká propaganda.

7 3
možnosti
ŠM

pochopte už konečně, že děti muselY i když jsou "životné"  prostě Y !!

0 0
možnosti
LV

Ano, ano, díky a opraveno :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik