Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Škoda že odcházíte! Bude se mi po vás stýskat. 

Ačkoliv jsem vždy považovala vaše blogy za jednu z největších názorových žump na iDnes, bylo vždy poučné je číst. Poučné proto, že by nemělo být zapomenuto, že vedle nás existují lidé jako vy s extrémními, až fašistickými názory. Zapomenutí by mohlo vést k situaci v Německu v roce 1933, kdy se právě ignorancí a přehlížením dostal k moci nacismus.

3 15
možnosti
Foto

Ten plus je překlep, Leo.V

2 0
možnosti
JB

p. Firstová mezi fašistické a hlavně mimo zákon by měl patří  i islám. Fašisti byli hnusní , ale jaky je rozdíl mezi nimi a islámem - rád bych se to dozvěděl. Islám tady nemá co dělat . [>-]

5 0
možnosti
JC

nekrme tu trollku..vyhladoví a potáhne kam patříR^

3 0
možnosti
JS

J12a24n 70S63e19v34e96r76i60n

11. 11. 2015 11:11

Vy jste jeden z mala trollu, ktery me jeste dokaze nakrknout. Za to bych Vam asi mel podekovat - ze nejsem jeste uplne trollsky otupely. ;-D

3 0
možnosti
MM

Víte, člověk se žumpou nestane, když ho do ní někdo "strčí". Žumpou se člověk stane, pokud po ní zapáchá, aniž by se kdy v životě k nějaké žumpě jakkoli přiblížil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik