Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Zvolení Donalda Trumpa znovu oživilo otázku výstavby protiraketové obrany v Česku a Polsku. Lidé z Trumpova okolí totiž na toto téma během kampaně několikrát zabrousili. Například bývalý starosta New Yorku Rudy Giuliani řekl, že zavedení jaderného štítu má být součástí širší snahy ukázat Rusku silnou pozici USA. Jeho vyjádření připomněla Česká televize.

„Znovu zavedeme jaderný štít pro Polsko i Českou republiku, zvýšíme počty v armádě na 550 tisíc na rozdíl od Obamových plánů snížení na 420 tisíc, umístí víc jednotek NATO a pošle je k hranicím. Budeme vyjednávat s Putinem stejně jako Reagan, a to z pozice síly. Ne hloupě, jako to dělal Obama s Hillary,“ řekl Giuliani České televizi. S tím se nedá víc, než souhlasit. Na to totiž Rusové jedině slyší.

:-)

1 1
možnosti
Foto

Udelala jste mi radost, ze jste se sem vratila. V poslednich dnech se udalo mnoho dobreho:

- Donald Trump vyhral prezidentske volby. A navzdiry predpovedi mnohych opet vyslo Slunce. :-)

- Vy jste se vratila na blog a pisete tak, jak jste vzdy psala.

- Teoreticky fyzik Erik Verline vydal clanek, v nemz tvrdi, ze tajemna temna hmota neexistuje, ze to je jen iluze, viz muj posledni blog.

5 0
možnosti
FP

rikal jsem si, ze ti to asi neda, a ted napises neco do blogu. samozrejme je to dobre.

ja trumpa sleduju uz skoro rok. prozil jsem s nim vsechny primarky. zkoukl tak 15 meetingu. hromadu rozhovoru.

nejlepsi, co usa mohlo potkat! ;)

4 0
možnosti
JR

J59a71r36a 13R52a56n58k

9. 11. 2016 23:07

Takze uz i Konvicka se vraci?

1 8
možnosti
Foto

Mne prekvapilo, ze po ohlaseni vysledku voleb jste se do diskuse vratila Vy. Prvni hodiny jsem Vas tu nevidel a uz jsem se skutecne obaval, ze Vas trefil slak anebo ze jste si ve smutku neco udelala. Nepreji Vam nic spatneho, trocha retrospekce a zamysleni se nad sebou by Vam vsak prospelo.

5 0
možnosti
PB

..... Gott je ve formě, Dienstbier končí, Brexit, Trump, - a Vojteková zpátky na blogu !,- ..... tenhle rok nevypadá vůůůbec špatně V!R^

17 0
možnosti
MN

a k tomu ještě v Rakousku dostaneme pod stromeček Hofera za prezidenta... ;-D

10 0
možnosti
Foto

Vítejte. Historické okamžiky, které spolu souvisí. Vyhrál Trump a vrátila se Lea. Často přemýšlím o blogerech, kteří sem často přispívají, a potom zmizí. Připadá mi, že se nevrátí jen ti, kteří mají zákaz anebo kteří zemřeli. Všichni ostatní dobří holubi se vracejí. Tak ať Vám to píše a ať ten Trump s sebou přinese něco, pro co se budeme na Ameriku dívat trochu lépe. I když, jak říkávala moje šéfová, je lepší neočekávat nic nebo to horší, a pak být příjemně překvapený, když to dopadne dobře.

10 1
možnosti
SB

Ještě dříve, neže si Váš článek přečtu, Vám napíši, že vřele vítám návrat mé kdysi nejoblíbenější blogerky do řad blogerů. Chyběla jste mi tady.

A nyní jsem Vám to napsal a teprve teď si jdu přečíst Váš dnešní článek.

11 1
možnosti
VV

Doufejme, že když chce Donald znovu silnou a velkou Ameriku, nenechá si dělat na hlavu od rusáka jako měkouš Obama:-)

2 6
možnosti
VR

....koukám jako blázen,co to dneska všechno vylejzá s kanálů..RvRv

3 15
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik