Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divam se do historie clanku autorky a je to porad o jednom - jak nas ohrozuje islam. V zemi kde je cca 3 tisice muslimu mi toto tema pripadne zcela nezajimave, ale v posledni dobe se jej chyta hodne lidi (vcetne Pitomia z Usvitu, uz pred volbami se projevil jako maly cesky Hitler).

V kazde totalitni zemi je statni doktrina (fasismus, socialiasmus, ruzna nabozentsvi, atd), jejiz ucelem je ostatni ovladat a kdo se odlisuje tak jej umlcet. Je zajimave ze autorce clanku dodnes nedoslo (nebo to vedomne skryva) ze radikalni muslimove pochazi primarne s chudych zemi kde byla ci je u moc totalitni vlada. Osobne jsem o napr. o silnem terorismu hnuti z Jordanska (demoktraticke kralovstvi) zatim nic neslysel.

0 3
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik