Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56i71r78k93a 43M65í89č

14. 1. 2015 18:27

Další kravina z vašeho blogískuR^, ten co si myslí, že bude Evropa pod nadvládou Islámu nemůže být zdravý člověk. Imigranti tady vždycky byli, jsou a budou. Pořád jsou jich stejné počty. V USA to jsou Mexičani, Kubánci, kteří tam dělají bordel, u nás to jsou Arabové a Rusové, kteří tady dělají bordel. Za komunismu u nás zase Vietnamci a Kubánci. Děláte z komára slona a snažíte se jen nesmyslně vystrašit lidi, kteří jsou pomatení ještě z dob socana. Ale zase Díky za pobavení z vašeho článku:-) Budu se sem k vám chodit zasmát a modlit se abyste se z toho pesimismu jednou vyléčila:-) To, že Radikální Islamisté páchají teroristické útoky, a udělají v Evropě jeden z těch výraznějších po deseti letech (Londýn 2005), přitom letos ve stejném týdnu zabili Boko Haram v Nigérii 2000 lidí, to nikomu z toho sebestřednýho a trapnýho Česka nevadí. Terorismus tu byl, je a bude i bez toho ''strašného'' Islámu (IRA, JDL, Baskitská skupina, KKK) http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorists-are-muslims/ . Drtivá většina Muslimů v Evropě chápe, že pár vět z jejich svaté knihy nemá v civilizovaném světě co dělat, tak jako křesťani, a to že budete nadávat na netu, tim ty Fanatický Muslimy, kterých je v Evropě v poměru k ostatním Muslimům asi 1:1000000, kteří žijou ještě ve středověku vážně nezastavíte, tim vážně ne. Minule jste řešili Ukrajinu, předtím Cikány a Kalouska, teď je v módě Islám, který čecháčci znají jen z Hotelu All Inclusive v Hurghadě, a Muslima viděli tak maximálně na recepci.

1 5
možnosti

Víte co? Já tady žiju od narození. Přijďte mi tedy říct, že žiju v sebestředným a trapným Česku. Chci, abyste mi to řekl do očí, vy pako.

2 0
možnosti

P69e60t57r 59K11a69p72l93a11n

13. 1. 2015 22:51

Autor si dělá legraci, ale islamisté to myslí vážně.

1 0
možnosti

Pro prenenci dalsiho mozneho zdroje frustrace by bylo vhodne rovnez kazdemu muslimskemu imigrantovi prideliti ostry rezacek a volne vstupne do Louvru.

Na sochy pak kladivka, ci rozbrusky - s kovem je dosti prace.

Pro zacatek, samozrejme.

3 0
možnosti

Karma jako vždy. Jen nevím proč nejste VIP blogger, čtenost máte solidní a karmu jako hrom.

12 0
možnosti

Že pořád máme problém, najít nějakou míru. Napsala jste to na základě článku, pod který jsme oba přispěli do diskuze. Zkopíruji vám tady dva své příspěvky z diskuze pod tím článkem.

.

To je zajímavé, jak ten článek čtou různí lidé různě.

První co zaujalo mě, je to, že vykladači islámu usilují o "čistotu" ve všem možném, ale zřejmě vůbec nemají problém s tím, že černou práci za ně udělají borci, kteří chlastají.

Celkem ten článek vnímám jako pokus o charakteristiku atentátníků. Mnozí tady píší, že se z nich dělají chudáčci, já to v tom článku nevidím. Zřejmě ti pěšáci opravdu byli na okraji společnosti, tak se radikalizovali. Koneckonců tak to je kolikrát i u nás. Kde čtete, že za to může společnost? Jestliže ti (píp) byli opravdu chudí, tak to měla vyjít tisková zpráva, že byli bohatí? Proč diskuzní příspěvky o pohádkách o chudobě? Nemohlo to být tak, že bohatí muslimové si ze svého pohodlíčka pěkně verbují a zneužívají k atentátům outsidery?

.

A na příspěvek "Nakonec je snad budeme muset i litovat.:-/" jsem reagoval:

Probůh proč???

Viz níže. Mám pocit, že už nám z těch teorií hromadně hrabe.

0 4
možnosti
Foto

Říká se tomu podprahová manipulace a existují o tom stovky studií a knih...

7 0
možnosti

V první řadě je potřeba mít ve všech přístavech připravený červený koberec. To kdyby se tam náhodou nečekaně objevila loď s uprchlíky. Ostrov Lampedusa by měl mít v zásobě těch červených koberců trochu více, k tomu i fanfáry, konfety, ohňostroj a neuškodila by ani živá kapela. Hlavně v nich prosím nevyvolat žádnou frustraci hned na začátku.

..........................

Ještě jedna věc, na kterou jste zapomněla.

Každá Evropanka by povinně musela odevzdat své panenství nějakému přistěhovalci.

Korán jim ty panny nabízí až po mučednické smrti, tož my bychom měli být ještě vstřícnější (dříve se tomu říkalo papežštější než papež, ale to by je mohlo urážet, takže řekněme islámštjší než islám).

Dříve byly v osmnácti letech odvody do armády, nyní by měly být odvody panen na Lampedusu. Samozřejmě už mnohem dříve než v osmnácti letech, aby za prvé ještě bylo co odvádět a za druhé Mohammed k tomu sám zavdal osobní příklad, když s jednou ze svých manželek naplno žil od jejích devíti let.

11 0
možnosti

Tohle mi připomíná 50 léta a vláda pracujícího lidu a boj proti fabrikantům, živnostníkům, kulakům, duchovenstvu, inteligenci ... . Jednoduší lidé a jejich myšlení zlikvidovali nakonec pluralitu ve společnosti a následky se dnes vyhrocují. 

Zde větší sílu slova má člověk ve Francii, Anglii jež má tak trochu jinou mentalitu než tu naši ... .

2 1
možnosti

Já bych jen doplnil, že bez těch červených koberců to v podstatě u nás již pro některé podobně barevné přivandrovalce funguje. 

doporučuji také přečíst na Novinkách článek od Peheho a diskusi - kolik je tam pokrytců,

kteří ho sami nazývají pokrytcem. Asi je náš systém taky utlačuje, mozek nepoužívají a ještě se neprofilovali jak ti ve Francii,

3 0
možnosti

Na toho dle už jsme jak si zapomněli ?

Anders Behring Breivik

Útoky v Norsku 22. července 2011 odpoledne se skládaly z bombové exploze ve vládní čtvrti v Oslu, kde bylo zabito 8 lidí, následované několik hodin poté střelbou na letním táboře Svazu dělnické mládeže (Arbeidernes Ungdomsfylking), mládežnické organizace norské sociálně demokratické Strany práce(Arbeidarpartiet), na ostrůvku Utøya nedaleko Osla, kde muž převlečený za policistu zastřelil 69 mladých lidí. Pachatelem útoků byl norský občan Anders Behring Breivik, který se k jejich spáchání přiznal a 24. srpna 2012 byl odsouzen k 21 letům vězení s možností prodloužení po uplynutí této lhůty

1 0
možnosti

Behring je v Evropě považován za hrdinu, či za vyšinutého jedince? Je oslavován, či dostal v rámci své země nejdelší možný a zákonem přípustný trest?

A opačná otázka:

A islámští teroristé jsou v muslimském světa považováni za vyšinuté jedince, či za hrdiny?

7 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik