Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak já osobně mám už mnoho let dojem,že sociálka je společenství naprosto neschopných amatérek. Neznalost a neschopnost účinně pomoci,někdy i zjevná neochota.Tady má M-T ještě dost práce.

0 0
možnosti

Tento případ je příliš čerstvý, víme jen to, co napíše senzacechtivý tisk... Ale v každém případě to je modelový případ...

Tato společnost je nemocná. Je přesexualizovaná, ve všem se hledá sex. V rádiu a TV zní pořád reklamy na prostředky ke zlepšení erekce, dětem se vnucuje místy až vulgarizovaná sexuální výchova. Btw., nebyla právě to komiksová příručka sexuální výchovy z Norska nebo některé jiné severské země? Bylo to až nechutné a museli to stáhnout i tam. Pořád se řeší stejnopohlavní manželství, lidi berou děti na Pride parády, všude nahotiny... Mnoha lidem se to nelíbí a přesto v tom musí vychovávat svoje děti. Pak nějaká logopedka, místo aby se starala o nápravu řeči, si hraje na psycholožku, nezkoumá se, jestli nemá nějaký osobní důvod a není k obviněnému podjatá.

Dětem zhruba do šesti let je nutno pomáhat při koupeli, je nutno je osušit, aby se neoprudily. Takže dělení táta-kluky, máma-holky. Tak a teď mi řekněte, jak to dělají gayové. Mají nárok jen na děti určitého pohlaví?

Spaní v posteli - vyhoďte ustrašené dítě, kterému se něco zdálo, které je trochu "pošpatnělé" pobytem ve školce a chce být rodičů nablízku aspoň v noci?

Zneužívání otcem - mnohem častější je zneužívání otčímem. Bude každá taková rodina pod dohledem?

0 0
možnosti

To je nějaké divné. Mě se to stát, tak nezabiju sebe, ale aspoň 3 pracovnice sociálky.

1 0
možnosti
Foto

Tak na novinkách už je obsáhlejší článek. Psycholožka u dcery nezjistila žádné stopy nenávisti či strachu z otce. Naopak, po otci se jí velmi stýská. A dostalo mě zdůvodnění sociálky po smrti tatínka: ,,Důvody pro odebrání dětí pominuly" 8-o Tohle tady někdo obhajuje? http://www.novinky.cz/domaci/359917-v-cesku-jako-v-norsku-odebrani-deti-dohnalo-otce-k-sebevrazde.html

6 0
možnosti
Foto

Aneb "Hurá, dohnali jsme otce tam, kde jsme ho chtěli mít!"

Ach jo!:-(

0 0
možnosti

Pár informací.Jeden sociální průzkum uvádí, že je u nás sexuálně zneužíváno cca 10 procent všech dětí.Děje se tak přímo v rodině.Nejčastější věk je udáván,že v ohrožení jsou nejvíce děti ve věku 3 až 6 let.Skutečně odhalených pachatelů je minimum. Jak tyto děti ochránit? Mají to dělat státní orgány?Kdo jim má pomáhat?To už článek neřeší.Má to co dělá otec ze svou holčičkou ve vaně( třeba nic...) stát a tedy jeho sociální úředníky zajímat nebo je pouze jejich soukromá věc...

1 0
možnosti

.... jeden sociální průzkum .... hmmm

2 0
možnosti

Tak to je hodně drsné. Pokud to není jen špatný sen ale realita, tak by dotyčná logopedka měla skončit před soudem a ty důry ze sociálky rovněž. Dětem to tátu nevrátí, ale další podobní konatelé dobra nebudou tak horliví.

3 0
možnosti

A50n57n57a 17R12a88d11o42v72á

27. 1. 2015 11:50

To je síla. Každopádně by to asi měli být psychologové, kdo by měl vymyslet nějaký postup, aby byly miminalizovány "škody na duších" při vyšetřování, než se zjistí, zda bylo podezření oprávněné.

Těžko vyčítat logopedce, že chtěla pomoci (prokázalo-li by se zneužívání, byla by teď za hrdinku). Jistě můžeme nadávat na úřady, ale otázka je, zda jednali dle někým nastavených postupů, nebo svévolně. Pokud jsou takové postupy, potom je třeba tlačit na zastupitele a politiky, aby se SYSTÉM NASTAVIL JINAK, rodina byla třeba lustrována psychology, sledována po nějaký čas,...atp.

0 4
možnosti

Těžko vyčítat logopedce, to myslíte vážně ? Kdo z rodičů může říci, že jejich dítě s nimi nikdy nespalo (ani na chvíli) v jedné posteli? Nebo koupání dětí ? Koho si na koupání dětí mají rodiče pozvat, aby je nikdo nenařkl z nějakého sexuálního zneužívaní svých dětí? A společné koupání? Na jedné straně vykládáme, že lidská nahota, je věcí přirozenou a na straně druhé to budeme trestat? To na všechno musíme mít od úředníků nějaký návod? A co např. přebalování nemluvňat. To je také sexuální zneužívání? A mohl bych pokračovat dál. Vždyť těch situací, kdy jsou lidé v intimním kontaktu (vyšetření u doktora, ošetřování nemohoucích apod), je za lidský život plno.

13 0
možnosti

Jak už bylo napsáno.Pokud by se otec do doby,než se vše vysvětlí odstěhoval, děti zůstávají s matkou doma.Že neměl kam jít? Co příbuzní,co celé to město, "které ho zná a věří mu".Sociálka poslala nakonec děti k nejbližším příbuzným,to není žádné odebrání.Ještě jste zapomněla zmínit "zlé pěstouny",kteří si už v také Česku "vydělávají" na dětech a populismus už by to byl dokonalý...

3 1
možnosti
Foto

Takže taková přemrštěná a razantní akce úřadů vám přijde v pořádku? Abychom zabránili jakémusi údajnému týraní, tak zničíme celou rodinu?

5 0
možnosti

Čecháčkov byl vždy zemí udavačů.

1 1
možnosti

A32n87n62a 52R22a10d90o17v75á

27. 1. 2015 11:58

Pane Růžku, s tímto běžte laskavě do.... háje.  Co byste dělal Vy, kdyby jste měl podezření, že někde týrají, nebo zneužívají dítě? Držel zobák, jen abyste nebyl "za udavače"?Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik