Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V38i28t 14O21t17a58h41a82l

4. 2. 2015 13:25

Inu, Barbora Kroužková v zásadě potvrzuje, že některé věci z Koránu mohou být zcela relevantní za určitých okolností. Třeba v jejím případě platí beze zbytku, že žena má v porovnání s mužem jen půlku mozku.  

Neplatí to pochopitelně paušálně, ovšem v tomto Hydeparku to platilo beze zbytku. 

Zda to bylo záměrem ČT nebo ne, nevím. Zda se takto chovala na základě instrukcí od svých nadřízených nebo vedení pořadu bylo v její soukromé režii, nedokážu posoudit.

0 1
možnosti

Také já jsem byla překvapena, ale také zděšena, při sledování tohoto pořadu. Zlá, nenávistná a zcela neprofesionální pseudomoderátorka se snažila ze všech sil zničit - asi na něčí příkaz - svého hosta tak nechutně, že i ten muslim se takový způsob jednání styděl. Nejhorší moderátorka v nejhorším pořadu ČT ;-€;-€

4 0
možnosti

J85a85n 39D60r75v46o87t25a

4. 2. 2015 18:16

Vyjádření ČT:

"Dobrý den, vzhledem k velkému množství reakcí na sociálních sítích -z nichž některé se velmi blíží osobním útokům na moderátorku Barboru Kroužkovou, si dovolím krátké upozornění.

Moderátor má velmi těžkou úlohu, neboť kontroverzní host a kontroverzní témata vyvolávají i kontroverzní až emotivní reakce diváků prakticky v přímém přenosu, které on je nucen korigovat – byť principem pořadu jsou dotazy diváků na hosta, za vyvážený a objektivní obsah pořadu jako celku podle zákona odpovídá Česká televize, personifikovaná v tomto případě moderátorem. Jsem toho názoru, že ne vnitřní přesvědčení, ale právě tato povinnost vedla moderátorku ke snaze relativizovat některá nekonkrétní prohlášení pana docenta Martina Konvičky či žádat jejich doplnění. Činila a činí tak i v případě hostů z opačného pólu názorového spektra.

Za všechny slušné komentáře děkujeme * za tým Hyde Parku*Zuza"

Hmm. Newspeak. Atakování, nepouštění ke slovu, záměrné obtěžování argumenty neustálými dotazy na čísla, zdroje, popř. snahou rozkostat argumentaci pana Konvičky a všeobecně ho shazovat nazveme "relativizováním" a "korigováním". Zajímavé, že když předseda muslimských obcí Abbas v HP vypouštěl teze, že ženy jsou méněcenné než muž; jsou hloupější protože mají menší mozek a na jejich případném kamenování (pokud jsou neposlušné) není nic špatného, protože to říká moje víra (šárija), kterou se budu se svými soukmenovci snažit v ČR prosadit, nazveme ho "umírněným muslimem".

Kdyby do TV něco takového řekl Zeman ("Ženská by měla být doma u plotny a poslouchat chlapa, protože má mozek jako slepice") tak se z toho veřejnost potentne.

3 0
možnosti

Jazeeral na tu Kroužkovou jak na pátou kolonu 8-o

0 0
možnosti

Konvička je ZOOLOG (mimochodem velmi dobrý zoolog). Ševče, drž se svého kopyta, prosím, nestaň se z dobrého zoologa podprůměrným plkálistou (pardon, politikem). A blogeři, už nechte tu Českou televizi na pokoji. Tyhle nesmyslné teorie, jako že jsou placeni nebo podporováni islamisty, jsou asi na stejné úrovni, jako tvrzení, že CIA zavinila 11. září.

0 30
možnosti

No kdyby byli placeni islamisty, alespoň by to mělo smysl. Pokud nejsou, tak je to defakto ještě horší.

14 0
možnosti

P87a24v31e35l 98K15a56r70a51s

31. 1. 2015 20:35

Předpokládám, že „moderátorka“ je placená z koncesionářských poplatků. Takže financování muslimácké propagandy je v tomto směru transparentní,

23 1
možnosti

L53i58b85o51r 20Š11a38j62a

31. 1. 2015 19:22

Jak se český občan může zastávat islámu, v jeho ryzí podobě, prostě nechápu!8-o

24 0
možnosti

Musím se ČT trochu zastat, myslím, že kdyby bylo vedení tak jednostranné, už by muselo dávno vyrazit Jílkovou. Ta se sice o objektivitu alespoň snaží, ale moc jí to nejde, je vidět, že je osobně jednoznačně na "islamofobní" straně. 

Vztah k vlastní kultuře a civilizaci je vztahem citovým, jde o lásku nebo naopak o nenávist, proto jsou tyto debaty založené na emocích. Myslet si, že se o tomto tématu dá diskutovat racionálně je asi iluze. 

Islám tím, jak je protikladný k našim hodnotám, se dotýká našich niter, vidíme v něm to, co nenávidíme, potlačujeme a odmítáme na nás samých (Jungův stín). A opačně. 

Jde o city a emoce a podle toho dané debaty vypadají, lze těžko najít "objektivního člověka."

3 0
možnosti

Jsou různé pořady, co je možné v jednom, není možné v druhém.

0 0
možnosti

Leo, já věděl, že o tom nic psát nemusím. Jediné, co udělám, je stížnost a podání osobně. Komentář na blogu od Vás bohatě stačí coby názor rozumné části veřejnosti.

10 0
možnosti

Že už si těch esesáckých praktik provozovaných moderátory ČT všímá čím dál více lidí, je chválihodné a je to hlavně na pováženou! :-(

25 1
možnosti

souhlas, až na chvályhodné

3 0
možnosti

Že řvou ti, co znají muslimy z obrázku, ale Konvička jim umí vysvětlit co by se stalo "kdyby". Blbost s neznalostí zase kráčí ruku v ruce tentokrát za panem docentemRv

3 45
možnosti

Ono je to naopak. Ti co znají muslimy jen z obrázku je hájí, ti co je znají dobře, bojují proti nim.

38 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik