Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja hlavne nerozumim jedne veci.

V roce 2010 Mekelova naprosto jasne prohlasila, ze:"Multikuluralismus selhal, ale naprosto selhal"

http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-47229300-merkelova-integrace-cizincu-selhala

Nacez za 5 let, mavnutim kouzelneho proutku, je vse jinak a podporuje prichod lidi s diametralne odlisnou kulturou a zebrickem hodnot ve velkem ... wtf ?!?

1 0
možnosti

J59a48r28a 50R33a15n25k

17. 9. 2015 6:55

Tak jsem se prpracovala az ke konci, kdesi Vam to pani Janine, ktera pracuje na asylovem v Nemecku hezky vyvratila, zrejme neumite nemecky, mne by zajimalo, proc ted chrastite zbranemi, Vasi priznivci zde uz temer davaji Nobelovu cenu Breivikovi, k Vasi spokojenosti. Co jste delala v roce 2011, kdyz revolta proti Asadovi zacala a Rusove s Cinou vetovali kazde resoluce tykajici se Syrie? To Vam nevadi, ze Rusko tam dodava zbrane a ma zakladnu? Vam nevadi, ze jsou v Turecku tabory, v kterych jsou pres dva miliony lidi a nekteri jiz 4 roky....piste si dal Vase nenavistne clanky, ale byt Vami, nejdrive bych si na netu zjistila - i kdyz neumite nemecky, jak je to s ubytovanim, co znamena Krankenhaus a podobne. Nechala jste se nachytat na svestkach, to dela casto pan Olser, ale jste snad o par let mladsi....Rv

0 1
možnosti

plácáte hlouposti, pane

0 0
možnosti

J15a92r62a 20R23a54n23k

17. 9. 2015 5:38

Po vzoru Svycarska to asi tezko pujde s charaktery nicenymi 40 letRv

0 0
možnosti

Doomsaying par excelence!

0 0
možnosti

Naše civilizace se rozpadá. Protože dneska může každý jouda psát na netů úplné nesmysly, ale když je to na líbivou notu, lidi to budou číst.

2 1
možnosti

paní Vojteková, jako někdo, kdo žije v Německu vám mohu říci, že píšete neuvěřitelné nesmysly a hlouposti. Jako obvykle mimochodem.

4 2
možnosti

Dobrý den, nemám důvod Vám nevěřit. Ale. Před třemi čtyřmi měsíci nám tu psala jedna kolegyně žijící v Itálii jak je tam vše v pohodě a jakým přínosem pro celou Itálii imigranti jsou a jak jsou všichni happy.. Dlouho jsem od ní nic nečetl.. Není se co divit, že? Já jen abyste na tom za pár týdnů nebyla podobně. Já sice v Německu nežiji, ale s Němci skoro každý den hovořím zde v Praze. Z toho co mi říkají mi bohužel vychází, že budete velmi brzy překvapená.. Hezký den ;-)

3 3
možnosti

Moc dobře napsáno, karma.

0 0
možnosti

Nevědí si rady? Vystěhovat všechny zpět do Afriky ,do Turecka,postavit znovu drátěné elektrické ploty a bude po emigrantech.Kdo chce-řešení najde.Kdo z toho profituje-řešení nehledá.

6 0
možnosti

"drátěné elektrické ploty", paní wachtmajstr, vy ste hlava..

1 0
možnosti
Foto

Jediná Austrálie to řeší rozumně, ať si ji odsuzují. Chrání především svoje občany a to je její neoddiskutovatelná povinnost.

Vám velká karma R^

13 1
možnosti

Nechci Vám brát iluze, bohužel i v Austrálii již jsou...

1 0
možnosti
Foto

Snůška nesmyslů. Pohled člověka, který v Německu skutečně žije:

http://michalkoudelka.blog.idnes.cz/c/464725/na-zapadni-fronte-klid.html

7 4
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik