Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Prezident který lže vlastnímu národu, který se posmívá těm, díky kterým sedí na křesle nejvyšším, si nic jiného než pukavce mezi světla nezaslouží.....

a váš název článku je totalitní.... ;-O

0 0
možnosti
JH

je mi smutno z toho, kam až se někteří spoluobčané dostali ve vnímání slova pravda a láska...aby už se člověk pomalu styděl, pokud tyto hodnoty uznává...

7 0
možnosti
JFB

No právě. Pravdoláskovci hlásají pravdu a lásku, ale reálně konají nenávist a lež.

0 4
možnosti

to je nemoc, nebo jenom hloupost a neznalost nazývat své názorové odpůrce posměšně pravdoláskaři?

5 1
možnosti
VJ

Já si myslím, že lidé kteří používají pejorativně slovo pravdoláskař jsou plni nenávisti a lžou sami sobě, že ne. Stejné je to s těmi, co jim dávají karmu. Přesto je mám rád.:-)

6 1
možnosti
VO

V54i22t 70O36t94a61h36a73l

24. 11. 2014 13:59

Žijeme totiž v mediálně reklamní době. 

Máme-li výrobek v krásné barevné načančané krabičce, běží na něj reklamy v televizi  a druhý v nezajímavém hnědém pytlíku bez reklamy. 

Většina lidí koupí ten barevný. I když je uvnitř polochemický bordel a v tom druhém mnohem kvalitnější obsah za polovinu.

Stejně tak je pro většinu lidí důvěryhodnější (nebo vhodnější partie pro vztah) nagelovaný paňáca v obleku, než někdo v mikině a riflích ze sekáče.  I když ten první může být obsahem arogantní sobecký hajzlík a ten druhý milý, chytrý a hodný kluk - jen prostě s jinými prioritami. 

V dnešní době se hledí na prezentaci, obal, formu....  Obsah, nedejbože něco skryté mezi řádky, pak velkému procentu populace naprosto uniká. 

Navíc, většina lidí je stále "stádního typu". Proč přemýšlet nad obsahem. Media nám řeknou, kdo je nepřítel a my se nahrneme do stáda, zabučíme a potáhneme proti němu.

3 0
možnosti
LG

Souhlasím až na pár zbytečných drobností jako daň z plenek či svoboda slova a až na to příliš laciné užívání slova totalita, které vede k zprofanování, vyprázdnění významu, ke změně jeho vnímání (jak už to ostatně potkalo mnoho jiných pojmů - třeba právě ten masakr).

V principu ale tuším, co chcete říct, a vidím to podobně, takže karma.

0 0
možnosti
JM

Skvělé, paní Leo, podepisuji každé písmenko

2 2
možnosti
Foto

Upřímně jsem skoro nedoufala, že někdy budu v některém Vašem článku schopná najít pár bodů se kterými budu souhlasit. Ano, Zeman skutečně vetoval špatný zákon a za ta léta v politice tu a tam napáchal kromě ostudy i něco s čím se člověk ztotožní. Osobně bych kašlala na protesty, kašlala na petice a prostě vyčkala do dalších voleb. Ale....na druhou stranu Zeman prostě taky plodí dost věcí tak leda pro ostudu a i někteří jeho voliči by do toho podruhé nešli. Je demokracie a lidi mají právo svůj nesouhlas vyjádřit. Tak prostě jdou a udělají to. Vy to chápete jako totalitu??? Já naopak jako součást demokracie.

4 0
možnosti
KV

Totalitou je, když politikové na všech úrovních vedou štvavou kampaň proti jedincům, když stejnou "reakci" očekávají od širokých vrstev obyvatelstva, když tuto kampaň mohutně přiživují (a možná dokonce spoluorganizují) masová informační média! ;-€ Totalita se pozná podle toho, že by se i našli lidé jiného názoru, ale bojí se tento odlišný názor říci, protože za to mohou očekávat zuřivé a nenávistné reakce, mnohdy ohrožující jejich zdraví či život, případně zdraví či životy jejich příbuzných... :-/

4 4
možnosti
Foto

J78i22r35i 68B37i28l19i34n57a

23. 11. 2014 8:20

On vam pani nekdo ve vykrikovani tech nesmyslu brani, hrozi tim ze nebudete moci cestovat nebo ze vam neprijmou decko na skolu ?

Vykrikujte si jak chcete, lidi maji pravo proti tomu slizakovi protestovat.  

Paneboze, komu jsi to dal pristup k internetu.....8-o

4 7
možnosti
JM

hleďte si svého slizáka Harpera

1 1
možnosti
JB

Hloupý propagandisticky příspěvek ;-€Rv

7 9
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik